Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till HT -21!

23 AUG 2021 10:52
Varmt välkomna hälsar vi till både nya och gamla elever! Denna vecka (v. 34) börjar ridskolan igen för alla ridgrupper (ej CR och Lek & Lär). Här hittar du info om vad som gäller tills vidare:
  • Uppdaterad: 23 AUG 2021 10:52

  • Alla elever kommer i tid så de hinner göra iordning hästen och sig själv (ca 30 min innan lektionen). Personal finns i stallet som tidigare och hjälper till om det behövs.
     
  • Inga föräldrar/medföljande får vara inne i stallet, men det går bra att sitta på läktaren och titta på lektionen om man vill, på läktaren håller ni avstånd till varandra.

  • Vi planerar att öppna cafeterian inom kort, bemanningsschema kommer att läggas ut på hemsidan/sättas upp på köksdörren. (Ett cafépass är ca 2,5-3 h/gång, ca 1-2 ggr/år och medlem).

  • Tvätta händerna och håll avstånd till varandra.

  • Stanna hemma om du är sjuk/hängig.

  • Meddela i god tid (helst innan kl. 14) till This is a mailto link eller i din smsgrupp om du inte kan komma till ridningen så att vi hinner planera hästarnas arbete för kvällen.

Just nu pågår arbete med underlaget i det nya ridhuset och det är därför avstängt, så all ridning sker ute eller i det gamla ridhuset så länge.

Alla datum för lektionsgrupperna i centrerad ridning (CR) finns på CR-sidan i Ridskolan menyn.

Lek & Lär planeras att köras "som vanligt" i höst, info, grupper och datum uppdateras inom kort på Lek & Lär-sidan i Ridskolan menyn.

Verksamhetsplaneringen som vi utgår efter finns här på hemsidan och uppsatt i bl.a stallet.

Som tidigare vill vi att ni parkerar personbilar vid övre parkeringen/i slänten bredvid vägen ner mot stallet eller på innergården/planen mellan gamla stalldelen och nya ridhuset (det går att köra runt nya ridhuset för att komma dit).

Ur- och ilastning av häst görs på den övre parkeringen eller på planen på baksidan av gamla ridhuset.

Handikappfordon parkerar på märkt plats (t.ex utanför nya ridhuset). Taxi stannar som tidigare t.ex utanför något av ridhusen.

Välkomna till höstterminen 2021!

Skribent: Daniela Dahlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kramfors RK
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Besöksadress:
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061230106, 061213190
E-post: info@kramforsridklub...

Se all info