Hoppa till sidans innehåll

Sommaren närmar sig!

08 JUN 2022 16:30
True Indianapolis, Albani, Rosengårdens Zackramento, Riga Mayor, Moltaz, Curvey Royal
  • Skapad: 08 JUN 2022 16:30

Snart är vi framme vid sommarledigheten för hästar och personal!

Moltaz har varit halt under våren och blivit behandlad av veterinär och vilat, men nu är kan friskförklarad och har börjat vara med lite på lektionerna igen! Curvan (Curvey Royal) har tyvärr blivit halt, hon har varit till veterinären och blivit behandlad, hon ska på återbesök om några veckor, och hur som helst kommer hon att få vila tills efter sommaren.

Abbe (Albani) har blivit såld och flyttat till sin nya familj nu i helgen som var, vi önskar honom och Ronja med familj lycka till!

De senaste veckorna har vi köpt in några nya hästar, ett brunt New Forest sto som kallas Indi (True Indianapolis) som är 12 år och är ca 150 cm hög, en brun valack, danskt halvblod, 9 år som kallas Zack (Rosengårdens Zackramento) som är ca 165 cm hög, de kom i början av april och har flyttat in i stallet.
I slutet av maj kom det ytterligare en ny häst som kallas Mange (Riga Mayor) han är ett Lettiskt halvblod, 5 år och ca 168 cm hög, han står i karantän ett tag till så honom får man inte hälsa på ännu p.g.a. smittorisk.
Vi hoppas såklart att alla tre ska trivas hos oss och fungera väl i verksamheten.

Ridskolan håller på ytterligare en vecka (t.o.m. v. 24) och sedan avslutar vi terminen med hopptävlingar, läger och clinic v. 25 innan hästarna får sitt efterlängtade sommarbete lagomt till midsommar.

Skribent: Daniela Dahlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kramfors RK
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Besöksadress:
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061230106, 061213190
E-post: info@kramforsridklub...

Se all info