Hoppa till sidans innehåll

Vårvintern är här!

15 MAR 2022 11:24
Storgaards Fandango, Moltaz
  • Uppdaterad: 15 MAR 2022 11:24

Vi är snart halvvägs in på vårterminen och ljuset och den värmande solen har börjat återvända, så härligt!
I helgen som var hade vi årets första "större" tävling i nya ridhuset, hopptävling för ponny och häst med fina ekipage från när och fjärran. Inför tävlingen har det bland annat införskaffats nya infångare både till tävlingsbanan (stort stort tack till Peter som snickrat dessa, och tack även till alla som målade!) och framhoppningen. Ridskolehästarna "Bob", "Darcy", Biranda och "Hulken" var med under tävlingshelgen och alla gjorde jättefina rundor tillsammans med sina duktiga ryttare! Lite bilder på våra hemmaekipage från tävlingen finns på tävlingssektionens instagram @kramforsridklubb.ts

Förra veckan fick vi tråkigt nog ta farväl av vår fina häst "Björn" Storgaards Fandango som fick lämna oss för hästhimlen, han har under hösten och vintern betett sig lite märligt ibland under ryttare och när detta undersöktes av veterinär hittades kraftiga pålagringar i halskotpelaren som var orsaken till detta, inget fanns tyvärr att göra, det kunde bara bli sämre.

Moltaz är tyvärr halt och har blivit behandlad i ett framben, han vilar tills vidare och ska på återbesök hos veterinären inom kort. Vi hoppas såklart att han snart är bra i sitt ben och kan vara med på lektionerna igen.

På sportlovet hade vi bland annat prova-på voltige som var väldigt uppskattat bland deltagarna! Här ser vi balanskonster på vår fina ponny "Bucky"!

Skribent: Daniela Dahlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kramfors RK
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Besöksadress:
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061230106, 061213190
E-post: info@kramforsridklub...

Se all info