Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Lokal/Regionala tävlingsdagar säsongen 2019 där medlemmar sätts upp som funktionärer:

Lokal Ponny & Häst hoppning
25 maj

 

Osäker på vad Din funktionäruppgift innebär? Här finns ett kort sammandrag av alla funktioner under en tävlingsdag

 Funktionärsuppgifter hopptävling

Funktionärsuppgifter dressyrtävling

 

Information från Tävlingssektionen till alla KfRK's medlemmar

Alla KfRK’s medlemmar ska fr.o.m. 2013 vara tävlingsfunktionärer vid Kramfors Ridklubbs Lokala och Regionala tävlingar i hoppning och dressyr för häst och ponny.


Vid Tävlingssektionens möte/tävlingsryttarmötet den 15/1 2013 beslutades det att alla Kramfors Ridklubbs medlemmar skall vara funktionärer på klubbens Lokala och Regionala tävlingar från och med 2013, precis som i många andra idrottsföreningar.

Förtydligande om detta:

Medlemmarna placeras ut på lämpliga funktionärsposter av tävlingsledaren, vid önskemål om speciell funktionärssyssla kontakta tävlingsledaren för den aktuella tävlingen snarast.
Om Du inte kan vara funktionär där du blivit utplacerad är det Ditt eget ansvar att skaffa en ersättare, Du ska alltså inte be tävlingsledaren ordna detta. Meddela tävlingsledaren vem som kommer i ditt ställe. Medlemslista med telefonnummer finns att låna på kontoret på ridskolan.

Det handlar om ca 2-3 funktionärstillfällen/ år och person på ca 3 timmar/gång. Det finns att läsa sig till vad alla funktionärsposter innebär på bl.a. ridskolans hemsida www3.idrottonline.se/KramforsRK och på anslagstavlan i Café Barbacka. Funktionärsuppgifterna som delas ut bland medlemmarna är främst, cafeteria, grill, parkering, banpersonal (+ in och utsläpp, ombyggnad, flaggare), framhoppning/framridning, städgrupp samt enklare uppgifter i och kring domartorn och sekretariat.

Funktionärslistan kommer upp i cafeterian och på hemsidan i god tid innan tävlingarna och det är Ditt eget ansvar som medlem att kontrollera om/vart Du blivit utplacerad på tävlingsdagarna.

Under tävlingsdagen finns gratis funktionärsfika i teorisalen för alla som hjälper till, de som hjälper till hela dagar får dessutom en hamburgare med dricka.

Vi är väldigt tacksamma för Din hjälp att göra våra tävlingar till ett extra bra arrangemang för våra hitresta tävlingsekipage och andra besökande under dessa tävlingsdagar!

 

Tack!

Sara Nilsson                                        Linnea Nilsson
Ordförande, tävlingssektionen               Vice ordförande, tävlingssektionen
Kramofors Ridklubb                             Kramfors Ridklubb
 

Uppdaterad: 01 SEP 2017 16:21 Skribent: Daniela Dahlin

Postadress:
Kramfors RK
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Besöksadress:
Björknäsvägen 26
87232 Kramfors

Kontakt:
Tel: 061230106, 061213190
E-post: info@kramforsridklub...

Se all info