Hoppa till sidans innehåll

Vision och mål


Vision

Kristianstad Handboll - Elit och bredd med lokal förankring

Verksamheten skall drivas sunt ekonomiskt och sträva sportsligt med en hög ambition. Vara en förening med en värdegrund där alla kan trivas och känna gemenskap i en ärlig miljö. Det gäller såväl spelare och ledare. Utbildningen av spelare och ledare är central i verksamheten.                

Vi vill vara en del av samhället och en del av kommunens viktiga ungdomsverksamheter. Vår vision är att föreningen skapar förutsättningar för att växa och att ge en aktiv fritid med handboll för alla åldrar, i en jämlik och integrerad miljö, där alla gemensamt arbetar för kamratskap, trygghet och glädje.

Vår vision skall ligga till grund för att skapa verksamhetside, mål och strategier för klubbens framtida utveckling. 

Verksamheten skall drivas sunt ekonomiskt och sträva sportsligt med en hög ambition. Vara en förening med en värdegrund där alla kan trivas. Det gäller såväl spelare och ledare. Utbildningen av spelare är central i verksamheten.
Vår vision skall ligga till grund för att skapa verksamhetsidé, mål och strategier för klubbens framtida utveckling.
Verksamheten skall drivas sunt ekonomiskt och sträva sportsligt med en hög ambition. Vara en förening med en värdegrund där alla kan trivas och känna gemenskap. Det gäller såväl spelare som ledare. Utbildningen av spelare och ledare är central i verksamheten.
Vi vill vara en del av samhället och en del av kommunens viktiga ungdomsverksamheter. Vår vision är att föreningen skapar förutsättningar för att växa och att ge en aktiv fritid med handboll för alla åldrar, i en jämlik och integrerad miljö, där alla gemensamt arbetar för kamratskap, trygghet och glädje.

Verksamhetside

Våra sportsliga ambitioner är att vara nordöstra Skånes, västra Blekinge och södra Smålands alternativ inom damelithandboll. Vi erbjuder elitsatsningar för flickor från 15 år och uppåt. Vi är en pådrivare för att sprida damhandbollen till en allt större publik.

Vi utvecklar en miljö där spelarna kan få ekonomiskt och socialt stöd för en lång satsning på sin elitkarriär.

Genom att skapa en organisation som kan möta kraven på en elitserieförening och att möjliggöra så välutbildade ledare kan ta emot alla de ungdomar som dras till klubben.

Vi erbjuder en gedigen handbollsutbildning för våra spelare i de yngre åren bygga en bas i föreningen med välutbildade spelare. Match och träningsverksamheten skall drivas företrädesvis i arenan.

Mål och strategier

Elit

  • Vinna SM Guld 2020
  • Minst en lokal spelare på varje position
  • Internationellt spel 2019
  • Spelarna erhålla villkor som gör att de kan satsa på sin handboll över en längre period
  • Avancera i seriesystemet med vårt andra lag HK Kristianstad från division 2 till division 1 2019
  • Elitsatsning för damjuniorer 2018

Ungdom

  • Utbilda ledare via centralt kursutbud och egen utbildning med specifika kursinnehåll och ämnesval. 2-3 timmar för varje ämne.
  • Utöka ungdomsverksamheten med flera lag i alla årskullar.
Uppdaterad: 15 MAR 2017 10:28 Skribent: Bertil Reinholdsson
Epost: This is a mailto link

Lotter

 Svenska spel

 

Postadress:
Kristianstad HK - Handboll
Väverigatan 2
29154 Kristianstad

Besöksadress:
Videllsgatan 6C
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info