Hoppa till sidans innehåll

Trygghetsvandra med oss!

25 AUG 2020 19:36
Medlemmar från KRK har under sommaren börjat trygghetsvandra i Kristianstad och Åhus och hjälper staden att bli tryggare och samt får sponsorpengar till föreningen!
  • Skapad: 25 AUG 2020 19:36

Trygghetvandring i Kristianstad är en del av den Orangea staden och ett samarbete mellan Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och olika föreningar.

Johan Kilander – Projektansvarig: ”Vårt mål med trygghetsvandring är att bidra till att skapa en tryggare stad.

Vi träffas klockan 22.00 på Grand Hotell i centrala Kristianstad för fika och genomgång. Inför varje vandring går vi igenom vad som är viktigt inför kvällen. Vi delar upp oss i grupper och därefter går vi ut på stan. Vi går i grupper om 4-6 personer. När klockan är 02.00 samlas vi åter på Grand och de som vill kan avvika och vi grupperar om oss och går till Nattklubbarna stänger klockan 03.00.

När vi trygghetsvandrar  så är vi nyktra, observanta vuxna på stan. Vi är inga socialarbetare, ordnings- vakter eller poliser. Vi behandlar alla vi möter med respekt och vi utgår från att du som vandrar med oss följer de etiska riktlinjer som den förening du representerar har tagit fram. Vi går heller aldrig ensamma och vi har inte hunden med oss.

Trygghet är viktigt både för de vi möter och för oss själva. När vi trygghetsvandrar är har vi orangea västar på oss. Vi har givetvis även första förband, mobiltelefon och vatten med oss. Vi är försäkrade via Länsförsäkringar Göinge- Kristianstad om något skulle hända.”

Intresserad av att få listan på höstens datum?
Maila:
This is a mailto link
Frågor
till projektansvarig: This is a mailto link

 

Trygga tillsammans

 

Till startsidan

Skribent: Anna Johansson
Epost: Adressen Gömd

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info