Hoppa till sidans innehåll

Vi tar ansvar!

18 AUG 2020 06:45
  • Uppdaterad: 18 AUG 2020 06:45

Så här mot slutet av augusti brukar vi på Kristianstad Ridklubb slå upp våra dörrar och bjuda in till Öppet Hus. Det är en av våra härligaste dagar på året, då våra medlemmar och personal tillsammans hjälps åt att visa upp vår fina anläggning och låta så många som möjligt pröva på denna fantastiska sport. Det är oftast fullt av besökare, stora som små, unga som gamla, överallt, såväl i ridhus som i stallgångar och på ridbanor. 
Men i år är det annorlunda. Av hänsyn till den pandemi som fortfarande pågar har vi valt att ställa in 2020 års Öppet Hus. Det var ett tråkigt, men ändå ett självklart beslut. Vi är rädda om er och vi är rädda om vår personal. Det här är ett år då vi inte kan göra allt så som vi brukar eller som vi vill. Det är bara att gilla läget.
Vill du, eller någon du känner ändå besöka oss? Hör av dig till kontoret så hittar vi en lösning, om än i mindre format än vårt omtyckta Öppet hus. Då kan vi också svara på alla era frågor om hur vi ser till att förebygga och förhindra smittspridning under vår ordinarie verksamhet.
Håll avstånd, tvätta händerna och älska hästar! 
Psst.. passa på att höra av dig till kontoret på direkten om du är ridsugen, det ryktas nämligen om att det finns lediga platser i några av våra populära ridgrupper! 
😉 
Skribent: Anna Johansson
Epost: Adressen Gömd

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info