Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Ordförande: Lotta Olsson

Hej! Lotta heter jag och bor i Hammarslund med min familj. Flyttade från Göteborg till Kristianstad för drygt tio år sedan. Som ponnyryttare uppväxt på ridklubbarna Göteborgs Fältrittklubb och Clareberg blev mitt möte med KRK på Öppet hus väldigt positivt. Lagom stort, härlig gemenskap och fina hästar. Sedan 2017 är jag ordförande i styrelsen. Tillsammans med styrelsen jobbar vi med frågor som ekonomi, strategi, underhåll och personal.

Visste ni att KRK äger alla byggnader, vi arrenderar bara marken. Det är mycket att se efter och investera i för att upprätthålla underhållet. Då krävs det hjälp från olika bidragsgivare och sponsorer och en av mina uppgifter är bl.a. att söka bidrag och hålla kontakt med kommun, ridsportsförbundet- och idrottsförbund. Fånga mig gärna i stallgången så kan jag berätta mer om hur vårt ideella arbete och hur du kan vara med och påverka. Vill passa på att tacka alla våra medlemmar som är fantastiskt engagerade när vi ordnar Öppet hus, tävlingar och röjardagar!

_________________________

Malin Wogard, ord.

Hej! Jag heter Malin och har funnits på KRK sedan 2003 efter avslutat ridgymnasium i Stockholm. Började min bana som anställd och hann med att prova på det mesta, både som instruktör, vaktmästare och kontorist. Numera är arbetet på KRK ideellt och den mesta tiden i stallet går åt att vara ponnymamma. Men det händer minsann då och då att jag själv hmnar uppe på hästryggen.

Anledningen till att jag fortfarande är kvar på KRK, efter snart 20 år, är att det är en ridklubb som alltid strävar efter att erbjuda en meningsfull och utvecklande fritid för alla, där gemenskap och kärleken till hästen är i centrum. Vi ses i stallet!!

_________________________

Anna Nitsch, ord.

Hej! Anna Nitsch heter jag och jag har suttit i styrelsen i fyra år, de två senaste som sekreterare. Jag hittade KRK genom min son som började rida vid sex års ålder (han är nu 15 och rider fortfarande). Stallet och hästarna är mitt andningshål i ett annars ganska hektiskt liv. Med hästarna finner jag lycka och lugn. I mitt uppdrag i KRKs styrelse vill jag verka för att vår verksamhet ska vara den plats där människor i alla åldrar, oavsett förmåga och erfarenhet, ska få möjligheten att umgås och utvecklas tillsammans med våra fantastiska hästar. Vi ses på anläggningen, kom gärna fram och säg hej!

_________________________

Olof Törnqvist, supp.

Hej! Mitt namn är Olof Törnqvist och jag sitter numera som suppleant i styrelsen. Fru och två tjejer, vara av en med egen ponny, rider alla på KRK. Började själv rida på KRK för fyra år sedan och tycker det är jättekul, nu blir det mer sporadiskt och är mesta tiden egagerad ponnypappa. Mig hittar ni alltså både i privatstallet, i ponnystallet och i storhäststallet. Är också ordförande i tävlingssektionen som arbetar med att arrangera tävlingar på KRK, så hör av dig om du vill engagera dig i vår verksamhet. Jag brinner för en meningsfull fritid för barn och vuxna, där alla kan delta utifrån sina förutsättningar, utvecklas och ha skoj.

_________________________

Stina Green, supp.

_________________________

Rosemarie Reinholds, supp.

Mitt namn är Rosemari Reinolds (Rosie). Jag är suppleant i styrelsen. Började rida på KRK 1968. Efter ett antal år med egna hästar och tävling upp till Msv dressyr, följde ett mycket långt uppehåll och två höftproteser. På Öppet hus 2019 provade jag om det gick att sitta på en häst igen. Fortfarande ringrostig och feg rider jag nu regelbundet och älskar det. För mig är KRK: Skickliga instruktörer, välutbildade hästar, ordning och reda och inte minst en positiv välkomnande anda. Jag vill fortsätta förmedla denna härliga känslan. Här är alla lika mycket värda!

_________________________

Maria Nilsson, ord.

Hej! Jag heter Maria och nyligen blivit invald i styrelsen. Jag har ridit på KRK i åtta år. Jag vill vara med i styrelsen för att jag är nyfiken på vår fantastiska verksamhet och det ger mig möjlighet att påverka. Är ofta i storhäststallet, är det något ni undrar över eller vill fråga kom gärna och prata med mig!

_________________________

Malin Klarén, ord.

Hej! Mitt namn är Malin och jag är numera ordinarie i styrelsen. Där är jag kassör och ansvarig för hemsidan. Anledningen till att jag hamnade på KRK är min ridgalna dotter. Tack vare henne blev jag hästbiten på nytt och nu tar jag regelbundet ridlektioner och jag älskar det. I stallet får jag lugn och laddar mina batterier. I styrelsearbetet vill jag bidra med att säkerställa att KRK fortsätter vara ett ställe där alla får vara med och kan trivas. Hoppas vi ses i stallgången, kom gärna fram och prata med mig! Det är tillsammans vi får verksamheten att blomstra!

_________________________

Johan Björkholtz, ord.

Hej!Jag heter Johan Björkholtz och är ny som ordinarie ledamot. Anledningen till att jag hamnade på KRK är min hästtokiga dotter som rider sedan tre år tillbaka. Tog själv ridlektioner i min ungdom. Känns roligt och spännande att få vara med henne och se hur hon utvecklas i samspelet med hästen. 

Du är alltid välkommen att komma fram och prata med mig då jag anser att medlemmarnas synpunkter är viktiga för klubbens bästa. Hoppas vi ses!

_________________________

Linn Björkman, adj.

Pesentation av Linn finns under personal.

_________________________

För att kontakta styrelsen, skicka ett mail till:

This is a mailto link 


 
Uppdaterad: 13 JUL 2020 15:18 Skribent: Malin Klarén
E-post: This is a mailto link

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontoret@kristiansta...

Se all info