Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Ungdomssektionen 2021

Kontaktuppgift till US ordförande: This is a mailto link

Ordförande - Nova Engå Söderholm är 18 år och har suttit som ordförande sedan VT-19. Hon älskar att kombinera sin passion för hästarna och att kunna få jobba med unga! Det viktigaste enligt Nova är att ridningen är en sport för alla, att alla ska inkluderas och att gemenskapen är nyckeln till en bra miljö i stallen. Hon tillsammans med resterande US strävar efter att alla ska känna en trygghet när de kommer till stallet.

Vice ordförande - Emilia Aronsson är 15 år och har ridit på KRK i cirka 7 år och rider i hoppspecial.

Sekreterare - Ebba Worgard är 13 år, fyller snart 14 och har ridit på KRK i cirka 8 år. Hon valdes nyligen in som sekreterare. Ebba är med i Ungdomssektionen på grund av gemenskapen och för att hjälpa till att se till att KRKs medlemmar har det så bra som möjligt.

Vice sekreterare - Sanna Tullgren fyller 19 i sommar och pluggar till undersköterska och tiden som blir över spenderar hon i stallet. Sanna sitter med i ungdomssektionen som vice sekreterare, vilket är en ny plats för henne, som hon blev tilldelad nu i årsskiftet. Hon har suttit med i ungdomssektionen sedan hösten 2020 och då satt Sanna som ledarmot. Anledningen till att hon sitter med i ungdomssektionen för att hon vill vara en större del av gemenskapen men också för att hon vill vara en del av att barn och unga känner en trygghet i stallet.

Kassör - Agnes Larsson fyller 16 år i höst och sitter som kassör i Ungdomssektionen. Det hon gillar mest med KRK och US är gemenskapen och alla nya människor man lär känna. Hon har ridit på KRK i ungefär 10 år och har varit med i US i cirka 1.5 år.

Ledamot - Isabella Gulin. Kallas för Bella och är 16 år. Bella har ridit på KRK sedan hon var sju och har suttit med i ungdomssektionen sedan 2019. Bella är med i ungdomssektionen för att kunna vara engagerad och även engagera andra i klubben. Hon vill vara en del av skapa en trygg miljö i stallet och vill att alla, både hästar och människor, ska ha det så bra som möjligt.

Ledamot - Alicia Bernehjält är 13 år gammal. Hon är  med i Ungdomssektionen för gemenskapen och vill vara mer delaktig i ridklubben. Det bästa med ridningen enligt Alicia är att man får jobba tillsammans med hästen och lära känna dem. Det hon gillar mest med KRK är alla fantastiska människor man får möta!

Ledamot - Alize Sjögren är 14 år. Hon är med i ungdomssektionen för att hon tycker det är kul att hitta på saker tillsammans med andra hästintresserade.

Ledamot - Mathilda Lorenz Stjernqvist är 15 år gammal och valdes nyligen in som ledamot. Mathilda ville vara med i Ungdomssektionen för all gemenskap och ökad vängrupp med både dem mindre barnen och resterande i gruppen. Det bästa med ridningen enligt henne är den oändliga vänskapen mellan dig och hästen. Det bästa med KRK är glädjen och vänskapen i stallen.

Suppleant - Julia Andersson är 14 år. Hon tycker att allt som har med hästar att göra är roligt. Det bästa på KRK är gemenskapen och att man får chansen att träffa nya människor samt att få chansen att utveckla ett band tillsammans med en ridskolehäst.

 

Till startsidan

Uppdaterad: 29 APR 2020 12:49 Skribent: Malin Klarén
E-post: Adressen Gömd

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontoret@kristiansta...

Se all info