Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Ungdomssektionen 2020

Kontaktuppgift till US ordförande: This is a mailto link

Ordförande – Nova Engå Söderholm har suttit som ordförande i Ungdomssektionen sen våren 2019. Hon är 16 år. Hon började rida på Kristianstad Ridklubb när hon var liten men slutade en period. För ungefär 3 år sedan kom hon tillbaka till KRK och jobbar för att barnen ska få det så bra som möjligt.  

Vice ordförande – Thea Johansson sitter som vice ordförande i Ungdomssektionen på Kristianstad Ridklubb men har suttit med i sektionen sedan våren 2019. Hon fyller 17 i år och har ridit på KRK i ca 8 år, men har ridit en del innan det också.

Sekreterare – Malin Tillberg började rida på Kristianstad Ridklubb när hon var 8 år. Har tidigare varit engagerad i Ungdomssektionen som yngre. Efter en paus på ett par år är hon tillbaka och sitter med i Styrelsen och Ungdomssektionen. Hon är 25 år och vill hjälpa och underlätta för de drivna, engagerade ungdomarna som sitter med i sektionen.

Kassör – Filippa Herner sitter som kassör i Ungdomssektionen och har hand om vår ekonomi. Hon fyller 15 i år och har ridit på Kristianstad Ridklubb sen hon var 4 år.

Ledamot – Isabella Gulin är 14 år och har ridit i 6 år. Rider på KRK och har också medryttarhäst i annat stall. Hon har suttit med i Ungdomssektionen sedan våren 2019 och har nu valts in som ledamot.

Ledamot – Wilma Karlsson är 14 år och har ridit på Kristianstad Ridklubb i 3 år. Hon har även ridit mycket när hon var liten, men slutat med lektioner för hon har köpt egen häst. Hon har varit med i Ungdomssektionen sedan våren 2019 och har nu valts in som ledamot.

Ledamot – Emilia Aronsson är 13 år och har ridit på Kristianstad Ridklubb i ca 5 år. Hon är hyrare på en ponny på KRK och har nyligen valts in som ledamot i Ungdomssektionen.

 

 

Till startsidan

Uppdaterad: 29 APR 2020 12:49 Skribent: Anna Johansson
Epost: Adressen Gömd

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontoret@kristiansta...

Se all info