Hoppa till sidans innehåll

Våra ridlärare


 

Gruppbild instruktörer

 Från vänster till höger: Agnes, Linn och Karin

 

Här kommer en presentation av våra ridlärare: 

 

Linn Björkman

Linn Björkman

 

 Linn är vår glada verksamhetsledare. Hon har lång erfarenhet av arbete på ridskola både i Olofström och i Älmhult. Linn är utbildad hippolog och level III ridlärare. Linn har tävlat medelsvår dressyr och 120 hoppning. 

Maila Linn: This is a mailto link 

 

Sara Högberg

Sara Högberg

Innan KRK har Sara jobbat med hästar utomlands och efter gymnasiet som stallskötare på "Stall Leif Nilsson". Hon gick FU1 utbildningen 2013 och startade sin yrkeskarriär på KRK som ryttarassistens på Funkisridning. Så småningom tog hon över instruktörsrollen för ryttare med funktionsnedsättning med lektioner på måndagar och söndagar. Sara jobbar också heltsom pedagog på en förskola. Den kompetensen ihop med ett helt liv av hästkunskap gör henne till en stor tillgång för KRK. Sara sitter även med styrelsen och är Funkisansvarig här hos oss på Kristianstad Ridklubb.

Maila Sara: This is a mailto link 

  

Karin Berlin

Karin Berlin

Karin är tillbaka på ridskolan sedan våren 2019. Hon är utbildad hippolog och level II ridlärare. Karin har varit aktiv på KRK sedan hon var barn. 

Maila Karin: This is a mailto link

 

                                                Michelle Wijk

Michelle Wijk

Michelle arbetar lördag hos oss. Hon har lång erfarenhet av hästar och ridning. Just nu har hon sin häst Bacardi uppstallad i privatstallet. Michelle arbetar vanligtvis som lärare i skolan. 

 

Veronika Söder

Veronica Söder

Veronika arbetar hos oss på torsdagar. Hon har lång erfarenhet av hästar och har sin häst Orro som kommer från ridskolan på fritiden. Veronika arbetar vanligtvis som lärare i matte och NO. Veronika är utbildad ungdomsledare.

 

Agnes Wahlgren Conrad

Agnes Wahlgren Conrad

Agnes är vårt senaste tillskott i ridlärarkåren. Hon är utbildad hippolog och level II-ridlärare. Agnes tävlar i fälttävlan och hoppning på sin egna häst Lando. 

 

Till startsidan

 

 

 

Uppdaterad: 04 OKT 2019 14:38 Skribent: Anna Johansson

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontoret@kristiansta...

Se all info