Hoppa till sidans innehåll

Våra ridlärare


 

 Här kommer en presentation av våra ridlärare: 

 

Linn Björkman

Linn Björkman

Linn är vår glada verksamhetschef. Hon har lång erfarenhet av arbete på ridskola både i Olofström och i Älmhult. Linn är utbildad hippolog och level III ridlärare. Linn har tävlat medelsvår dressyr och 120 hoppning. Hennes egen häst kallas för G och gick tidigare som ridskolehäst på KRK.

Maila Linn: This is a mailto link

 

                  Veronika Söder

Veronica Söder

Veronika arbetar hos oss och hon är utbildad ridlärare, SRL1. Hon har lång erfarenhet av hästar och har en häst som kallas Kompis som hon pysslar om på fritiden. Veronika arbetar vanligtvis som lärare i matte och NO. Hon är även utbildad ungdomsledare.

 

Agnes Wahlgren Conrad

Agnes Wahlgren Conrad

Agnes är vårt senaste tillskott i ridlärarkåren. Hon är utbildad hippolog och level II-ridlärare.  Agnes har också en egen häst som kommer från ridskolan, Polo. Hon tävlar i fälttävlan och hoppning. 

 

Anna Löwenborg

Anna Löwenborg heter jag och jag har lång erfarenhet av hästar och satt på en häst innan jag lärde mig gå. Jag bor med min familj i Kristianstad. Hästarna har följt mig genom livet sen dess med egna hästar, hästgymnasium, jobb som stallskötare och slutligen landade jag på KRK. Till vardags jobbar jag som idrottslärare på gymnasiet och förutom idrottslärarutbildning har jag även gått grundtränarutbildning och brinner för jobbet med ungdomar och rörelseglädje. På KRK rider jag i ridgrupper och deltar i olika aktiviteter och träningar, jag rider så ofta jag kan och har möjlighet till. KRK är en bra plats för sammanhållning och gemenskap och kärleken till att utöva sitt intresse. Favorithästen på KRK är Babsan!

Maria Ekstrand Fieber

Hej, Maria Ekstrand Fieber heter jag och ser verkligen framemot att vara endel av KRK!
Jag är uppvuxen i en hästfamilj där mina föräldrar framförallt föder upp hopp- och dressyrhästar!
Jag brinner för utbildning av både hästar och ryttare.
Jag började redan i 12-13 års ålder att undervisa, då som knattetränare hos Snapphanarnas RF. Har genom åren undervisat på en rad olika ridklubbar i Skåne och Blekinge, både för ridskoleryttare och privatryttare. Tycker de är lika roligt att lära en nybörjare grunderna till att coacha tävlingsryttare!
Jag har utbildat ett antal hästar från inridning till svår hoppning, ridit olika unghästchampionat i både hoppning och dressyr! Vunnit ett antal 150 hoppningar och placering i 160. Ridit nationshoppning för Sverige! Tävlar fortfarande men inte lika mycket och på betydligt lägre nivå.
Utbildad hippolog/stallchef, diplomerad beridare(hoppning) och gått C-tränare utbildningen i hoppning.
Bor på hästgård i Degeberga med man, son och ett antal djur!
Jobbar även som foderrådgivare på ett foderföretag samt fortsatt i liten skala driva mitt egna företag, Stall Fieber.
Ida Einarsson
Hej, Ida Einarsson heter jag.
Bor på stor hästgård i Sölvesborg med min familj och våra djur. Inom hästsporten är jag aktiv i tävlingsgrenen hoppning och inom travsporten.
Jag är uppvuxen med hästar, och red min första tävling som 4 åring. Därefter har jag ridit regelbundet och älskar att tävla. Min förkärlek till tävlandet, fart och fläkt har gjort att jag testat det mesta med häst, dressyr och hoppning på MSV nivå, lite fälttävlan, trav, monté, galopp och WE.
Min dröm har alltid varit att jobba med hästar och jag är sedan tidigare utbildad till häst tränare via Wången (travet) och går nu ridlärarutbildningen SRL1 i Olofström
Min största passion är problemlösning, att lyckas få missförstådda hästar och ryttare att förstå varandra.
Det ska bli en spännande vårtermin och jag ser fram emot att ingå i ridlärartemet och sprida glädje och kunskap på KRK.
Amanda Schlüter
Hej! Jag heter Amanda och jag har varit en del av KRK sedan barnsben. Jag började rida på ridskolan när jag var 5 år gammal. Nu har jag fått möjlighet att vara del av KRKs ridlärarteam och få dela med mig av min riderfarenhet till elever som precis om jag har ett brinnande intresse för ridsporten och hästarna. Jag rider själv i tisdagarnas dressyrspecial och deltar i olika träningar där jag får tid att vidareutveckla min egen ridning. Jag mår bäst när jag får vara i stallet och umgås med både hästar och alla härliga människor som finns där.
Solstrålen Amanda hittar du i stallet på lördagar då hon håller lektionen och i vår ridlekisverksamhet.

Till startsidan

 

 

 

Uppdaterad: 04 OKT 2019 14:38 Skribent: Malin Klarén

 


 

       


 

  

Postadress:
Kristianstads RK - Ridsport
Hammarspyntsvägen 62
29170 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontoret@kristiansta...

Se all info