Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslutning

12 MAJ 2019 21:03
Söndag den 2 juni är det terminsavslutning för simningen. Vi har i år valt att ha en gemensam avslutning för alla grupper i klubbstugan som ligger mittemot Skymningens badplats (Vålösundsvägen 2).
  • Skapad: 12 MAJ 2019 21:03

Vi  börjar klockan 11.00 och det bjuds på korv med bröd och dricka.  Kläder efter väder och om det är någon som känner för ett bad så finns det möjlighet för det. Det kommer att vara en gemensam aktivitet och vi ser gärna att ni som vårdnadshavare är med era barn och eventuella syskon är naturligtvis välkomna. För att kunna uppskatta hur många som kommer ser vi gärna att ni anmäler er senas den 31 maj, antingen på mejlen till This is a mailto link eller pratar med oss tränare på träningen.

Vi vill passa på att tacka alla barn, ungdomar och föräldrar för den här terminen och hör gärna av er om ni har synpunkter eller förbättringsförslag inför höstterminen. Alla har sina platser kvar till höstterminen och vi tacksamma om ni meddelar oss om ert barn inte önskar fortsätta/ göra uppehåll. Träningarna startar åter igen vecka 34.

Hoppas ni får en riktigt bra sommar med mycket sol och bad

Hälsningar "Tränarna"

Skribent: Henrik Glawing
Epost: This is a mailto link

KrSS sponsorer

bocentrum_small

hsb

Kristinehamns energi

Postadress:
Kristinehamns SS - Simidrott
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link