Hoppa till sidans innehåll

Regler


UTHYRNINGSREGLER

Allmänt
Hyrestagaren måste vara myndig och själv delta i aktiviteten

 

Lokaler
Hyrestagaren ska se till att dörrar är låsta, fönster stängda och lyset släckt efter avslutad uthyrning. Har bastun använts så ska hyrestagaren även se till att den är avstängd. Upptäcks något som är trasigt eller behöver kompletteras skall detta meddelas uthyraren.

 

Utrustning
Tillgång till kök med utrustning finns och utrustningen skall återställas på den plats där den togs. Samma gäller för möbler och annan utrustning som skall återställas på den plats där de togs. Skadad utrustning skall ersättas av hyrestagaren.

 

Städning
Det åligger hyrestagaren att städa lokalerna och våt torka golven innan återlämning sker. Städning skall utföras direkt efter avslutad hyrning. Disken skall plockas undan. Sopkärl töms i soptunnan. Om det inte finns plats i soptunnan så ska soporna tas med av hyrestagaren. Vid utebliven städning blir hyrestagaren betalningsskyldig för den kostnad som det kostar att ta dit en städfirma som utför städningen.

 

Nycklar
hämtas och lämnas hos den kontaktpersonen på KRSS som du hyrt av.

 

Betalning
Ska ske i förskott i samband med uthämtning av nycklar. Vid uthämtning av nyckeln tas en deposition på 1000 kr ut. Depositionen återfås efter godkänd besiktning av städning och eventuella skador.

 

Övrigt
Marschaller får inte placeras så nära huset att stearin kan stänka på fasader eller dörrar.

Uppdaterad: 12 NOV 2012 14:07

KrSS sponsorer

bocentrum_small

hsb

Kristinehamns energi

Postadress:
Kristinehamns SS - Simidrott
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link