Hoppa till sidans innehåll

Sponsra Simsällskapet


Kristinehamns Simsällskap har drygt 100 aktiva medlemmar. Vi erbjuder våra barn- och ungdomssimmare 3-4 träningstillfällen per vecka och små som stora, tjejer som killar simmar sida vid sida i bassängen under ledning av våra duktiga ungdomstränare - som själva är aktiva eller tidigare aktiva simmare. Vi har även vuxensimmare, vattenspinning och vattengympa.

Kristinehamns Simsällskap har sedan starten 1921 arbetat för att höja intresset för simidrotten, utbilda goda idrottare samt att aktivt verka för en god kamratanda och en dopingfri idrott. För att kunna bedriva vår verksamhet vidare utan att bidra till ett utanförskap grundat på för höga medlems- och träningsavgifter är vi beroende av att näringslivet stöttar vår förening ekonomiskt så vi kan fortsätta med att hålla en god kvalité på träningsutrustning, lägerverksamhet samt möjligheten att erbjuda så många träningstillfällen per vecka som möjligt men också att kunna åka på tävlingar och sist men inte minst - att kunna arrangera vår årliga hemmatävling Picasso Cup! 

Vi hoppas därför att Du som företagare i Kristinehamn vill hjälpa oss. Du gör det genom att bidra med 2000 kr eller valfri summa däröver för 2020 års säsong. Som ett bevis på att Du sponsrar vår verksamhet kommer Du under hela året få en reklamdekal med er företagslogotyp (40x50 cm) uppsatt på en sponsringstavla i Sannabadet.

Vid intresse och frågor vänligen mejla: This is a mailto link

Tack för att Du vill sponsra vår verksamhet! 

Uppdaterad: 04 JAN 2020 15:45 Skribent: Björn Broqvist
E-post: This is a mailto link

KrSS sponsorer

bocentrum_small

hsb

Kristinehamns energi

 

 K

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Kristinehamns SS - Simidrott
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info