Hoppa till sidans innehåll

På tävlingsdagen


Bra att veta om ...

 

... packning/tävlingsutrustning

Minst 2 par tävlingskläder (tänk på reglerna för tävlingsdräkter: inga spännen får finnas på på baddräkten!), träningsoverall, t-shirt, shorts. Badmössa, simglasögon. Handdukar (minst 2!), vattenflaska. Vissa badhus kräver att man har eget hänglås till skåpen så att ha ett sådant i väskan kan vara bra.

 

...avresa

Vi möts och åker tillsammans från Sannabadet. Tid för detta anges på infosidan för resp. tävling. Varje simmare/föräldrar har ansvar för att ordna så man tar sig till tävlingen, genom egen skjuts eller plats i annan simmars bil. Tränarna behöver oftast en plats i någon bil också. 

 

...mat och dryck

På tävlingssidan står angivet om man ska ha med sig matsäck eller matpeng. Matsäck innebär förståss mat för dagen medan matpeng betyder att vi får serverad mat till en mindre kostnad. Bra matsäck att ha med är pastasallad, smörgås. Viktigt för alla att dricka mycket, även föräldrar och andra medföljande.

 

...tips till föräldrar

Det blir oftast mycket varmt i badhusen, rekommenderat är att ha med sig shorts/t-shirt och byta om till. Även badtofflor för dig som inte vill gå barfota. Ljudnivån är också mycket hög periodvis, vet du med dig att du är känslig för detta kan ett par öronproppar i väskan vara en bra idé!

Någon form av kafeteria brukar finnas och ibland även försäljning av badkläder. Tips är att ha med lite kontanter ifall man vill köpa sig något.

KrSS föräldrar som följer med på tävlingar brukar samlas och sitta tillsammans. Inget tvång, men trevligt! :)

 

Behöver du veta mer? Prata med  din tränare och du kan även få bra tips från de lite äldre simmarna som har tävlat några år, eller från andra föräldrar!

Uppdaterad: 22 NOV 2010 15:29

KrSS sponsorer

bocentrum_small

hsb

Kristinehamns energi

 

 K

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Kristinehamns SS - Simidrott
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Sannabadet, Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info