Hoppa till sidans innehåll

Krokstorps IF - Fotboll

Framflyttad seriestart

Med anledning av den osäkra tiden vi nu befinner oss i, där det i nuläget inte är tillåtet att spela några matcher, har Smålands Fotbollförbund beslutat att gå på samma linje som Svenska Fotbollförbundet, vilket innebär att seriestarten skjuts fram till helgen 1-2 maj.

Tävlingarnas spelordning kommer inte lottas om utan seriestarten i våra distriktsserier Div 3-4 Dam, F16 Dam, Div 4-6 Herr sker i omgång 3 som infaller runt helgen 1-2 maj.

Riktlinjer med anledning av covid-19 (9 mars)

Uppdaterad: 9 mars 12:20

Från och med 1 mars får enbart yrkesidrottslag - vilka det gäller hittar du längst ner i artikeln - spela matcher. Folkhälsomyndigheten har beslutat att inte heller barn födda 2005 eller senare ska spela varken tävlings- eller träningsmatcher.

På grund av smittläget just nu valde Folkhälsomyndigheten och regeringen att häva undantaget att barn födda 2005 eller senare att få spela enstaka matcher. 

Från och med 1 mars får endast yrkesidrottslag* spela tränings- samt tävlingsmatcher. Nya i kategorin yrkesidrottslag är lagen i U21 Allsvenskan och undantas därmed förbudet att spela matcher. Beslutet är villkorat av att spelarna som deltar i matcherna till en majoritet ska bestå av spelare från föreningarnas representationslag, som inte går i grund- eller gymnasieskola, samt att av SEF framtaget protokoll för genomförande av de professionella SEF-klubbarnas matcher under Covid-19 i tillämpliga delar ska följas.

Sammanfattning - nuläge

  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Personer födda 2002 och senare får träna, både inomhus och utomhus, men inte spela några matcher.
  • De som är födda 2001 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela några matcher.

KIF på Facebook

KIF-nyheter

2020-06-01
Vi måste tyvärr meddela att midsommarfesten på Furulid/Krokstorp är inställd. Krokstorps IF önskar er en trevlig midsommar. Var rädda om varandra så ses vi 2021.

Nyheter från SDF

 

 

 
 okg logga liten

 

 
 

 Dina försäkringar

   

 

Postadress:
Krokstorps IF - Fotboll
Krokstorp
57296 Fårbo

Kontakt:
Tel: 0491441031
E-post: This is a mailto link

Se all info