Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Hos Kullabygdens Tennis finns något för alla. Vi håller till i Rackethallen där vi har två inomhusbanor och två utomhusbanor där våra drygt 300 medlemmar utövar sporten de brinner för.

Vi erbjuder breddidrott med tävlingsinslag och motionsidrott, med en gemensam nämnare – Glädje!
Det viktigaste med tennis enligt oss är glädjeengagemang och trivsel.
Genom att fokusera på mjuka värden och positiv mental inställning, hjälper vi barn, och vuxna att hitta glädjen i tennis. 

Syfte
Kullabygdens Tennis skall ta hand om varje enskild tennisspelare, stora som små och gamla som unga. Klubben skall erbjuda tennisträning för att aktivera barn, ungdomar och vuxna för ett hälsosammare och mer aktivt liv. Klubbens största syfte är att introducera tennissporten till våra medlemmar men även att fördjupa och utveckla varje individs spelnivå, oavsett ålder, kön eller etnicitet.

Vision
I framtiden vill vi vara det självklara klubbvalet för barn, ungdomar och vuxna i Höganäs och i nordvästra Skåne. Vi vill vara den tennisklubb/idrottsförening i Nordvästra Skåne som har ett utmärkt rykte som baseras på ett exceptionellt sportsligt utbud, fräscha och moderna lokaler samt en sund och balanserad ekonomi.

 

Uppdaterad: 25 AUG 2018 16:28 Skribent: Tor Larsson

Postadress:
Kullabygdens TS - Tennis
Malörtsvägen 7
26362 Viken

Kontakt:
Tel: 042332330
E-post: This is a mailto link

Se all info