Hoppa till sidans innehåll

Vår integritetspolicy


 

Kullabygdens Tennisförening är noga med att skydda din integritet genom en trygg hantering av dina personuppgifter.

 

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny förordning som gäller i hela EU och ersätter den svenska personuppgiftslagen, PUL den 25 maj 2018. 

 

I och med den nya lagen skärps kraven på hur vi som företag hanterar personuppgifter. 

 

Därför har vi uppdatat våra allmänna villkor och kompletterat dem med en integritetspolicy som tydligare beskriver hur vi hanterar, skyddar och använder dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

 

Per Ewers 

 

Ordförande i Kullabygdens Tennis
Kontaktuppgifter:
0727-270108
This is a mailto link

 

 

 

Information om behandling av personuppgifter hos Kullbygdens Tennis

Den 25 maj 2018 infördes den nya dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Enligt GDPR har du rätt att få veta vilken information vi har om dig och hur dina personuppgifter behandlas. Du har också rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade. Raderingen gäller dock inte när det gäller personuppgifter som är reglerade i bevaringstid enligt bokföringslagen och andra arbetsrättsliga lagar.

- Personuppgifterna i Matchi och Fortno􏰀 är nödvändiga för oss att ha utifrån ert medlemskap i KBT.

På omstående sida ser du vilka register med personuppgifter som vi arbetar p􏰁 KBT och hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontakt gällande GDPR:
Ordförande: Per Ewers, Tfn 0727 – 27 01 08 This is a mailto link

Bokningssystemet, Matchi: Niklas Ewald, Tfn 0709-95 06 90 This is a mailto link alternativt Annette Hugosson, Tfn 0708-36 73 22

Personregister: Niklas Ewaldh, Tfn 0709-95 06 90 This is a mailto link alternativt Annette Hugosson, Tfn 0708-36 73 22

Med vänlig hälsning

Per Ewers Ordförande

 page1image12096 page1image12256

  page2image2560

Bokningssystemet - Matchi

page2image3888
page2image4360

Personregister - Matchi

page2image5632

Syfte med register:

Debitera tränings- & medlemsavgifter

PA-funktionen får snabb kontakt med samt överblick av de anställda

Vilka personer finns?

page2image10992

Alla medlemmar i föreningen

page2image12464
page2image12936

Alla medlemmar i föreningen

page2image14088

Vilka personuppgifter finns?

Namn, adress, telefonnr, personnr. ev. m􏰁lsman och mail

Namn, adress, telefonnr personnr, ev.m􏰁lsman och mail

Bevarandetid:

page2image19512

􏰂􏰁Så länge man är medlem i KBT

page2image21000
page2image21472

􏰂􏰁Så länge man är medlem i KBT

page2image22640

Utlämning av data till tredje part kan göras till

Riksidrottsförbundet, instans för sökande av statliga och kommunala bidrag

 

Hur har data samlats in

page2image27344

Uppgifter från den anställde vid anmälan till föreningen.

page2image28952

Uppgifter från den anställde vid anmälan till föreningen

Systemskydd

page2image32000

Endast administratör har tillträde till alla uppgifter. Lösenordskyddat. Brandväggar

page2image33776
page2image34248

Endast administratör har tillträde till alla uppgifter. Lösenordskyddat. Brand

Uppdaterad: 25 AUG 2018 12:10
Skribent: Tor Larsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Kullabygdens TS - Tennis
Sporthallsvägen 15
26334 Höganäs

Kontakt:
Tel: 042332330
E-post: This is a mailto link

Se all info