Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Chefstränare Stefan Mitrovic och Oscar Forssell

Vi tränare Oscar och Stefan vill hälsa alla varmt välkomna till en ny termin, som startar på måndag 27e augusti. 
Vi vill uppmärksamma vår nystartade Instagram (Kullabygdenstennis) där ni kan in och följa nyheter och information om träningen.
Ni når oss på mejl: This is a mailto link

Oscar och Stefan, tränare i Kullabygdens Tennis


Stefan Mitrovic
Jag har fått äran att träda in som chefstränare i Kullabygdens Tennisförening. Det ska bli en ny och spännande resa för mig att förmedla glädje, trivsel och engagemang i vår klubb och bland våra medlemmar.

Totalt har jag snart 20 års erfarenhet inom sporten och senast från Ödåkra Tennis. Jag är licensierad tränare som har gått alla utbildningar på SvTF. Jag kan även tillägga att jag har spelat tennis på elitnivå under flera års tid både nationellt och internationellt.

Det är mitt personliga mål att vi tillsammans ska utveckla klubben och alla dess medlemmar för att alla ska trivas, ha roligt och samtidigt nå sina personliga mål. 

Oscar Forsell
Jag är en av de två nya chefstränarna i klubben och ser väldigt mycket framemot denna nya utmaning. Jag tror och hoppas att vi tillsammans kommer kunna göra stora framsteg både på och utanför tennisbanan!

 Jag har spelat tennis på elit nivå både nationellt och internationellt. Som junior var jag som bäst rankad etta i Sverige. Jag slutade min elitsatsning för cirka två år sedan, men spelar fortsatt seriespel i Sverige och Tyskland. Under de senaste två åren har jag jobbat som tränare för IS Göta Tennis. Numera jobbar jag även tillsammans med Region Tennis Syd, där vi bl.a anordnar utbildningsläger för tävlingsspelare.

Uppdaterad: 25 AUG 2018 12:34 Skribent: Tor Larsson

Postadress:
Kullabygdens TS - Tennis
Malörtsvägen 7
26362 Viken

Kontakt:
Tel: 042332330
E-post: This is a mailto link

Se all info