Hoppa till sidans innehåll

MEDLEMSKAP


Välkommen som medlem i KKKK!

Klubben har som huvudsyfte att verka för segling som sport samt sjövett och idrottslig anda. De största verksamheterna är träningsgrupper för ungdomar men även vuxna samt seglarskola och kurser för barn, ungdomar och vuxna under sommaren. Vi har ett klubbhus i Kullaviks hamn där vi ses och på jolleplan förvaras jollarna. Klubben ordnar också regattor, träningsläger, samträningar, fysträning under vintertiden samt teorikurser.

Man måste vara medlem i klubben för att delta i träningsaktiviteter, seglarskola och ha möjlighet till jolleplats på hamnplan. Förutom aktiva medlemmar inklusive föräldrar till barn och ungdomar i träningsgrupperna har vi många stödmedlemmar som genom att vara medlemmar bidrar till att klubben kan forstätta att bedriva sin verksamhet. 

Som medlem i en förening under Riksidrottsförbundet är du försäkrad under aktiviteter. I enlighet med förbundets linje har klubben en nolltolerans för droganvändning och doping. All administration av klubben drivs av ideella krafter. Vi hjälps åt att sköta om klubbhus och utrustning. 

 

Uppdaterad: 21 JUN 2018 17:14 Skribent: Sekreteraren
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info