Hoppa till sidans innehåll

JSM Guld till KKKK i RS Feva och brons i Optimist

19 JUN 2017 18:53
KKKK har fått ett nytt fint pris till hyllan när Viktor Sönnergren och Kettil Leke seglade hem JSM guld. I Optimist klassen vann inte helt okände Marius Westerlind ett brons. Stort Grattis!!!
  • Uppdaterad: 25 MAR 2018 18:41

Under 4 dagar har det seglats jollar utanför Uppsala i det som kallas för JSM. Det rapporterades om mycket svåra förhållanden med underliga vrid och väldigt olika förutsättninga på olika platser av banan.

Några som bemästrade detta riktigt bra var Viktor och Kjettil i feva där man med hela 4 spikar på 18 race lyckades knipa förstaplatsen. Det var kanske inte en riktigt frågan om att "knipa" utan segern blev till slut ganska klar.  På frågan varför de seglar så bra svarar KKKK feva ansvarig Magnus " De är väldigt samspelta i båten och rör sig nästan som en person". Vidare rapporterar Magnus att "Visst händer det de bråkar - men bara ibland". Skönt det! Stort grattis från alla oss Kullavikare.

En som är mera van att vinna, Marius Westerlind, ledde inför sista dagen men fick känna på Mälarens onsdka i form av ruskiga vridningar och skift. Kanske något besviken var Marius just efter målgång men en utifrån sett fantasstisk insats. Vann gjorde Calle Lindbom från Långedrag. Gött att se att Västkusten regerar även i insjöar. Grattis bägge två!

Feva Guld

aFeva GuldFeva igen

Skribent: Mediakillen
Epost: Adressen Gömd

KKKK SPONSORER

 Logo Liros_blue

 
PelleP
 

 BMW Logo

Bilia Group Kungsbacka

 
 

 

facebook kkkk 

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info