Hoppa till sidans innehåll

Pelle och Martin engagerar sig för ny kran och kölbåtar i Kullavik

08 FEB 2019 10:00
När hamnen byggde om framför klubbhuset revs också den smått antika kranen. Nu jobbar vi för att få till en ny kran. Två som satsar och engagerar sig är Kullaviksseglaren Martin Pålsson och den inte helt okände Pelle Pettersson
  • Uppdaterad: 10 FEB 2019 15:49

Under förra året visade det sig att saknaden av en kran var större än vi i styrelsen trott.Flera påtalade vikten av större båtar som ett nästa steg för ungdomar men också en mer levande hamn.

Pelle Petterson var en som engagerade sig och tilsammans med Johan Åstradsson (J70 seglare) tog de tag i att se över tekniska lösningar och finansiering. Pelle såg också till att fonden som Kullavik förfogar över sedan han sons död (Per Petterssons fond) kunde frigöra medel.

Allt var så smått klart tills även tyngre båtar ville komma med och Drakeseglaren Martin Pålsson ställde upp med ett större bidrag. Nu är planen att vi ordnar en kran som tar 2 ton, vilket innebär massvis med möjliga båttyper. Andungar, J70, Starbåt, Drake, Albin Express är några av de mest populära båtarna vi hoppas få se i Kullavik.

Finansieringen är dock inte helt klar, men vi hoppas att vi säljer tillräckligt med krankort och båtplatser att täcka kostnaden hälsar Styrelsen. 

Om du önskar teckna dig för ett krankort, gå in på vår webshop och handla:

Kullavik Webshop

Skribent: Mediakillen
Epost: Adressen Gömd

KKKK SPONSORER

 Logo Liros_blue

 
PelleP
 

 BMW Logo

 
 

 

facebook kkkk 

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info