Hoppa till sidans innehåll

TRÄNA MED KKKK


KKKK har träningsgrupper för barn, ungdomar och LaserMaster under terminstid. Vi har tränande och träningsgrupper på alla nivåer, från nybörjare till tidiga elitsatsningar. Klubben verkar för kappsegling av alla typer, så långt våra resurser räcker. Aktuella båttyper ser du i listen till vänster. På sommaren ligger de organiserade träningarna nere, då våra kappseglare är upptagna med regattor och mästerskap och vår organisation med seglarskolan. Vårträningen börjar så snart vädret tillåter, lite tidigare för vuxna och äldre och senare för de minsta. Oftast startar träningarna vid påsk. Höstens termin startar med skolterminen och håller på till höstens sista arbetsdag, då följebåtarna tas upp. 

Klubben ordnar också träningsläger, deltar i samträningsläger och klassförbundens aktiviteter samt har coacher till kvalseglingar och elitserier i enlighet med träningsansvarigs planering. 

Varje träningsgrupp har sitt eget schema.

Är du intresserad av att anmäla dig eller har frågor hör av dig till This is a mailto link

Deltagaravgiften betalas i webshoppen. 

För att vara tränare i våra barn- och ungdomsgrupper krävs kappseglingserfarenhet och seglarförbundets utbildningar på adekvat nivå. 

 

Uppdaterad: 12 AUG 2018 15:01 Skribent: Träningsansvarig
E-post: This is a mailto link

KKKK SPONSORER

 Logo Liros_blue

 
PelleP
 

 BMW Logo

 
 

 

facebook kkkk 

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info