Hoppa till sidans innehåll

Storjolle - Ett nytt begrepp hos KKKK


Storjolle är inte en segelbåt utan helt enkelt en ambition att samla täningsgrupper för flera större båtar under ett paraply. Syftet ät att få en mer levande träningsgrupp samt att man helt enkelt ska kunna pröva olika båttyper under sin träning.

"Vår vision med storjolle är att behålla seglare i KKKK efter optimisten och samtidigt säkra att fler fortsätter med segling generellt. Gruppen skall ha god nationell nivå, duktiga tränare men samtidigt inte vara en elit-satsning. Det skall vara en skön grupp med högt till tak och god stämning. Det skall vara enkelt att börja med Storjolle, varför vi kommer investera i eller hyra båtar som man kan testa" - Jonas Härdner, Ordförande KKK

Just nu ingår i begreppet:

  • Feva
  • Laser 4.7 och Radial
  • E-Jolle
  • 29er

Träningen körs Onsdagar och Lördagar med individuella tränare för varje båttyp.  Det finns båtar att testa eller som vi står för. Just nu 4st Feva en Laser och en E-Jolle. Vill ni veta mer om denna satsning - kontakta This is a mailto link. Vi kommer även hålla en introduktion v33 där man kan testa och samtidigt kör vi ett informationsmöte. Anmälan till detta sker också på ovanstående mail.

Anmälan sker som de andra grupperna på vår webshop.

Uppdaterad: 21 JUN 2018 17:32

KKKK SPONSORER

 Logo Liros_blue

 
PelleP
 

 BMW Logo

 
 

 

facebook kkkk 

Postadress:
Kullaviks KKK - Segling
Box 14
42921 Kullavik

Besöksadress:
Kullaviks Hamn
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info