Hoppa till sidans innehåll

Ullmax bjuder på föreläsningar av We & Sports

21 MAR 2021 19:17
We & Sports verkar för att öka den generella kunskapen om måendets betydelse – för att hjälpa så många som möjligt att vara en del av ett passionerat och kärleksfullt idrottsklimat.
  • Skapad: 21 MAR 2021 19:17

VECKA 15 – Så kan du stärka ditt barns/träningsgrupp mentala hälsa

Tidpunkt: Onsdag den 14 april klockan 18:00 – 19:30.

Målgrupp: Ledare/närstående

Du som närstående och/eller ledare är en av de viktigaste personerna bakom ditt barns/adepts idrottande. Denna digitala föreläsning ger en introduktion i mental hälsa, lyfter riskfaktorer för psykisk ohälsa och diskussionsövningar där du får kunskap om vilka faktorer som leder till god mental hälsa samt praktiska övningar och tips.

Föreläsare är Lina Tirén, idrottspsykolog på We & Sports, med 14 års erfarenhet av idrottares mentala hälsa både från arbete inom Riksidrottsförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté och i egen regi. Hon har själv varit elitaktiv inom alpinåkning i Sverige och i USA.

 

VECKA 18 – Så kan du träna på din mentala styrka

Tidpunkt: Tisdag den 4 maj klockan 18:00 – 19:30

Målgrupp: Unga idrottare

Precis som du tränar på din teknik, taktik och fysik så kan du träna din mentala hälsa. Det mentala är något många ofta glömmer bort att träna eller inte har kunskap om. Under detta pass ger vi dig tipsen och verktygen på hur du kan träna och stärka din mentala hälsa. Så att du kan prestera och må bra samtidigt!

Föreläsare är Lina Tirén, idrottspsykolog på We & Sports, med 14 års erfarenhet av idrottares mentala hälsa både från arbete inom Riksidrottsförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté och i egen regi. Hon har själv varit elitaktiv inom alpinåkning i Sverige och i USA. 

VECKA 21 – Förälder på arenan – Så kan du stötta ditt barn

Tidpunkt: Måndag den 24 maj klockan 18:00 – 19:30

Målgrupp: Föräldrar/närstående

Ibland kan det vara svårt för dig som förälder/närstående att veta vad du ska säga och hur du kan stötta på tävling, match eller träning. För att öka kunskap och medvetenhet kring hur ditt beteende påverkar ditt barns glädje, motivation och prestation bjuder vi in till en föreläsning där vi varvar forskningsbaserad teori med samtal och exempel på erfarenheter från verkligheten.

Föreläsare är Ante Andersson & Isabel Expósito från We & Sports. Ante är initiativtagare till We & Sports vilket grundar sig i hans dotters sjukdom i anorexi, vilket har gett viktiga erfarenheter gällande vad en förälder kan bidra med till sina barns mentala hälsa och som bland annat lyftes i SVTs programserie Idrottens himmel och helvete i höstas: Idrottens himmel och helvete – Anorexi | SVT Play. Isabel har 15 års erfarenhet av arbete med mänskliga rättigheter, där barnkonventionen ligger henne extra varmt om hjärtat. 

https://www.ullmax.com/sv/we-and-sports/?utm_medium=email&utm_campaign=NB%20We%20and%20sport%20Frening%20SE&utm_content=NB%20We%20and%20sport%20Frening%20SE+CID_41b2abfe89534f25f2c7256cd86174d5&utm_source=Nyhetsbrev&utm_term=MER%20INFO%20OCH%20ANMLAN

Skribent: Annika Rolland
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kumla TK - Tennis
Tommy Thalbäck, Hallblommagatan 9
69271 Kumla

Besöksadress:
Byrstagatan 3
69235 Kumla

Kontakt:
Tel: +46705363882
E-post: egt.thalback@gmail.c...

Se all info