Hoppa till sidans innehåll

14 juni startar VM

05 JUN 2019 21:58
Fredagen den 14 juni startar VM hos oss. Då kommer 103 deltagare från hela världen att kämpa om världsmästartitlar. Klubben har dessutom fem spelare med!
  • Uppdaterad: 05 JUN 2019 21:58

Efter drygt ett år av förberedelser är det nu äntligen dags för World Adventure Golf Masters (VM) hos oss på Rosendalsgatan 1. Under tre dagar kommer spelare från fyra kontinenter och 13 länder att tampas om världsmästartitlar. Det är totalt sex individuella klasser, en lagtävling samt en mixedtävling. 

På onsdag kväll den 12 juni kommer invigningsmarschen gå igenom Kungälv, med start på Nytorget och med avslutning inne på Bohus fästning. Banketten är på Fars Hatt söndagen den 16 juni efter att tävlingen är färdigspelad. 

Vi i Kungälvs Bangolfklubb är väl representerade i VM då Jenny Erlandsson, Hans Olofsson, Torgny Kjellström, Eirik Seljelid, Aki Sillman (Finland) och Mattias Ståhl (individuellt) kommer att försvara klubbens färger. Aki Sillman i det finska landslaget och vi har även Anders Lönnkvist med som fram till förra säsongen hade spelat i 20 år för föreningen. Nu spelar han i Askims BGK.

Kom ner och heja fram våra Kungälvare, och svenskarna! Tävlingen pågår fredag-lördag, cirka 9.00-17.00 och på söndagen från klockan 8.00 till 17.00.

För aktuell info besök VM-hemsidan: www.wagm2019.com

Under VM-veckan har vi stängt för spel på dagtid, men öppnar upp på kvällarna efter 18.00. Kom och testa VM-banorna! Och följ Golfoasen på Facebook för senaste nytt och få fina erbjudanden.

Välkomna!

Skribent: Björn Dinau
Epost: This is a mailto link


Sponsorer  Kungälvs kommun - logga


3D-Minigolf


Fun-Sports

Postadress:
Kungälvs BGK - Bangolf
Box 350
44211 Kungälv

Besöksadress:
Rosendalsgatan 1
44235 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info