Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag 28/9 kl 9

26 SEP 2019 16:01
Vi kommer att inleda arbetsdagen på lördag med information om den kommande ombyggnationen och uthyrningen av samlingssal och gym till karateklubben.
  • Skapad: 26 SEP 2019 16:01

Arbetsdag 28 sept kl 9.00
 
Vi kommer att inleda arbetsdagen på lördag med information om den kommande ombyggnationen och uthyrningen av samlingssal och gym till karateklubben.
 
Vi kommer under eftermiddagen också bjuda deltagarna på någon form av gofika och hänga upp plaketterna för årets klättrarklubb och årets ungdomsledare i SUC tillsammans med klubbens tidigare SUC-plaketter.
 
Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som ska göras på arbetsdagen ligger lite extra fokus på förberedelser av den kommande flytten och ombyggnationen. Detta innebär att vi kommer behöva städa ut gemensamma utrymmen såsom vind och verkstad, för att kunna utnyttja dessa utrymmen på ett bättre sätt.
 
Det finns en hel del privat utrustning som förvaras i klubbens utrymmen. Namnad utrustning kommet att inventeras och ägaren får möjligt att ta hand om detta. Onamnad utrustning kommer användas i klubbens verksamhet eller kasseras.
 
Förvaring av privata tillhörigheter som träningskläder, flyttlådor, däck, cyklar, partytält, högtalare, rullskidor och dylikt i klubbens lokaler är inte tillåtet. Dina träningskläder är dina och skall följa med dig hem efter träningen.
Ni som vet med er att ni har utrustning eller annat liggandes på klubben som ni inte vill bli av med, ta hand om detta annars riskerar det att slängas på lördag. Observera att detta inte gäller paddlar, kanoter, flytvästar eller skor, som ligger/hänger på anvisade platser, tillhörande aktiva betalande medlemmar.
 
Klubben andas nu framåtanda och optimism så vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma ner på lördag för att vara delaktiga i arbetet med nya Kungälvs kanotklubb!
Framgång är ingen slump – bara hårt och roligt arbete!💪💪💪
 
//Styrelsen
Skribent: Johan Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Arrangemang


Paddla drakbåt

 

 

 Samarbetspartners

Idrottens Bingo

 

Postadress:
Kungälvs KK - Kanot
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Besöksadress:
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info