Hoppa till sidans innehåll

Information om omorganisation i kanothallen!

24 APR 2018 19:42
Visste ni att klubbens ungdomsverksamhet på racingsidan ökade kraftig förra året? Med bakgrund i detta bestämdes det att det var tid att flyttas om lite i vår kanothall.
  • Skapad: 24 APR 2018 19:42

I lördags genomfördes vårens arbetsdag på klubben och en av punkterna som stod på att-göra-listan var att inventera och organisera om i vår kanothall på framsidan av klubbhuset. Huvudsysftet med omorganisationen var att underlätta för den numera ökaande ungdomsverksamheten inom racing på klubben. Eftersom detta är vår kärnverksamhet är det viktigt att det finns bra förutsättningar för verksamheten och att det är enkelt för barn och ungdomarna att komma åt utrustningen. Detta resulterade i en del omorganisation i hallen.

På grund av och i samband med detta valdes även att omorganisera de privata kanoterna. Logiken bakom den nya organisationen är först klubbkanoter, sedan aktiva paddlares privata kanoter och sedan mindre aktiva paddlares privata kanoter. Längst bort ligger nu havskajaker samlade på ett ställe. Inom kort kommer namnen på de privata kanotplatserna att uppdateras. Är det någon som har åsikter på den nya organisationen är man välkommen att höra av sig till styrelsen om detta. 

I samband med inventeringen hittades även en del paddlar utan möjlighet att identifiera ägare. Dessa paddlar las upp på loftet. Hör av er till stryelsen ifall ni saknar något i hallen! I samband med inventeringen uppmärksammades även en del kanotplatser som ej var betalda för. Om du vet med att du inte har betalat din kanotplats för året uppmanas man göra det snarast, då det sparar jobb åt styrelsen som kommer att följa upp dessa kanoter.

Till sist vill vi återigen passa på att tacka alla medlemmar som var på klubben och hjälpte till! Extra kul var det att se så många av våra nya medlemmar på plats.

ArrangemangPaddla drakbåt

 

 

 Samarbetspartners

Idrottens Bingo

 

Postadress:
Kungälvs KK - Kanot
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Besöksadress:
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Kontakt:
Tel: +46725499493
E-post: This is a mailto link

Se all info