Hoppa till sidans innehåll

Lyckat firande av klubbens 40 års jubileum!

30 NOV 2017 12:00
I lördags genomfördes firandet av klubbens 40 års jubileum med galafest för alla nuvarande och tidigare medlemmar som ville vara med! Det blev en lyckad kväll med god mat och dryck, trevligt sällskap och lite återblickar i vår historia.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 09:56

Totalt samlades runt 60 personer för middag och firande i våra klubblokaler på lördagskvällen. Det började med mingel och lite fotografering på röda mattan innan det blev dags att sätta sig till bords. En mycket god och uppskattad buffe serverades! Under middagen höll ordförande Niklas Bruhner lite tal och ett quiz genomfördes som testade hur bra koll deltagarna hade på vad som har hänt i klubben under årens gång. Det blev mycket uppskattat! Buffen följdes upp av tårta och kaffe och sedan avslutade kvällen med mingel och lek för de som önskade.

Även lite priser delades ut under kvällen. David Nilsson tilldelades titeln årets utropstecken, efter att under sitt andra år som kanotist tagit sig till final i SM. Johan Edberg utnämdes som årets kanotist, för flera års satsning inom kanotpolo som gav resultat med landslag och kvalificering till nästa års VM. Årets kamrat blev David Öberg som med sin otroliga glädje och engagemang är en stor tillgång för klubben på alla plan.

Vi i styrelsen vill passa på och tacka alla som ville vara med och fira och hoppas ni hade lika trevligt som oss!

Kolla gärna in fler bilder från kvällen i albumet på vår facebook sida.

ArrangemangPaddla drakbåt

 

 

 Samarbetspartners

Idrottens Bingo

 

Postadress:
Kungälvs KK - Kanot
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Besöksadress:
Simbadsgatan 2
44235 Kungälv

Kontakt:
Tel: +46725499493
E-post: This is a mailto link

Se all info