Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Kungälvs OK

2020-08-07
På tisdag 11 augusti rundas Sommar-Sommarcupen av med den sjätte etappen i Arnebo under André Alexandersson och Olle Sandells regi. Anmäl dig via Eventor senast söndag 9 augusti 23:59
 
2020-08-06
Det har varit lite turer fram och tillbaka men nu är det klart att Kungälvs OK arrangerar DM i medeldistans trots allt den 5 september. Mästerskapet avgörs i närheten av Bottenstugen i Svartedalen och anmälan är öppen i Eventor.
 
2020-07-12
Kungälvs OK arrangerar årets SM i långdistans 20 september. Det kommer bli en coronaanpassad tävling där SVT kommer direktsända tävlingen. ”Vi är givetvis hedrade att få förtroendet att arrangera av en så här viktig tävling.” säger Stefan Johansson.
 
2020-07-08
Vi nåddes under förra veckan av den tråkiga nyheten att Mona-Lisa Jansson gått bort. Mona-Lisa har varit aktiv medlem i Kungälvs OK under väldigt lång tid och varit en oerhört uppskattad klubbkamrat. Det är med stor saknad vi minns henne.
 
2020-06-24
Årets Härsevattenloppet avgjordes i fantastiskt försommarväder vilket lockade hela 40 starka löpare att ställa sig på startlinjen. Snabbast i de tre klasserna blev Axel Ekdala, Sabina Aumo och Björn Groth. Väl kämpat allihop!Maila HittaUt


Poängpromenad

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info