Hoppa till sidans innehåll

SMKF 11-6

21 JUN 2011 12:24
Hej igen, Denna månad så blir det ett informationsbrev som handlar om SM-veckan (endast 10 dagar kvar till vår första start).
  • Skapad: 21 JUN 2011 12:24

Jag har själv tränat mycket och kämpat med den förening som jag tillhör för att göra SM-veckan till den vändning som det kan bli för vårt förbund. Mina egna planer var att deltaga i alla tre starterna för att föregå som ett gott exempel. Nu blir det tyvärr inte så, under förra veckans nordiska mästerskap så skadade jag mig så pass allvarligt så att jag kommer vara borta under flera månader från tävlingsarenan, innebär även att jag missar årets mål som var VM i Brasilien.

 

Vi vet idag att det kommer bli otroligt mycket Tv-tid från Halmstad, detta ät utan jämförelse den största chansen som vi har att visa upp våra idrotter och locka till oss nya utövare från hela landet. Förutom att sporterna är trevliga i sig själv så är det viktigt med ett stort startfält som visar upp bredd och topp. Jag har hela tiden hoppats på att alla våra anslutna föreningar skall känna ett ansvar och en möjlighet med detta arrangemang. Till dags datum kan jag inte påstå att jag är nöjd!

I Biathle så är det 41 anmälda fördelat på följande föreningar; IS Göta Helsingborg – 23st, K1 – 4st, Anderstorp – 3st, Sandvik – 3st, Kalmar MF -3st, Dalregementet, T2, saltsjöbaden, Halmstad Garnison, Team B3 vars en aktiv. Det innebär 10 föreningar av ca 80 möjliga…..Detta är en idrott som alla kan vara med i…Vi förlänger anmälningstiden fram till torsdag!!! Kom igen! Inbjudan finns på vår hemsida.

Militär femkamp är för tillfället 20 anmälda, lite svårare sport men det borde varit minst 10 aktiva till! Här finns 6 föreningar anmälda.

Vad det gäller Orienteringskyttet så har jag inga exakta siffror men det handlar om ca 70 tävlande, här borde vara minst 100 startande!! Även här är det många föreningar som inte hört av sig!!

 

Jag kommer efter SM följa upp alla föreningar som inte deltagit under SM-veckan för att höra er status och framtidsambitioner. Det finns hjälp att få från de olika sektionerna vad det gäller kompetens och från förbundet via Idrottslyftet, men det kräver alltid något tillbaka. Jag hoppas att alla vill vara med på vår resa till ett större förbund med fler aktiva och mer verksamhet.

 

Vad det gäller ekonomiska medel så är SM-veckan även en möjlighet för oss att få in sponsorpengar till våra idrotter. Jag har tidigare skickat ut underlag för sponsoravtal enligt bilaga. Vi har förberett oss för att ta emot 20 sponsorskyltar/avtal. Till dags datum så är det noll (0) sponsoravtal som kommit till min kännedom!

 

Allt detta ät otroligt viktigt och det är viktigt att informationen når hela vägen ut till medlemmarna i era föreningar. Jag hoppas nu att alla hjälps åt och att det börjar spruta in anmälningar och sponsoravtal under resten av denna vecka!

 

Med vänlig hälsning

 

Sven Lindeberg

Generalsekreterare

Svenska Mångkampsförbundet

Gårdsvägen 80

254 70  KATTARP

Tele: 070-582 67 67

Skribent: Henrik Wenklo

Poängpromenad

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info