Hoppa till sidans innehåll

Blekingetävlingar blev slutpunkt när PreO-are lämnar klubben med flaggan i topp

18 NOV 2019 10:26
Helgen den 16-17 november deltog Sören och Roger i de öppna DM-tävlingarna för Skåne i Karlshamn resp. Blekinge i Ronneby. Tävlingarna var de sista för året och samlade många deltagare från södra delen av landet.
  • Skapad: 18 NOV 2019 10:26

Lördagens tävling arrangerades av Stigmännen Karlshamns OK vid Sternö badplats väster om Karlshamn. Banläggaren Roland Ekelöf hade strängat en A-bana på 1,3 km med 20 kontroller på Sternö udde inom naturreservatet Sternö-Boön. Av KOK-arna lyckades Roger bäst med endast ett fel och en delad 6:e plats bland 53 startande. Niklas Edvardsson, Hästveda OK segrade på full poäng och blev distriktsmästare för Skåne.

På söndagen var det dags för Blekinges DM, vilket arrangerades av Ronneby OK i Ronneby Brunnspark – även denna dag i fantastisk fin tävlingsterräng! Banläggare var Per Holmberg som lagt en trevlig bana på 1,2 km med 18 kontroller. Denna gång var Sören bästa KOK-are med endast ett fel och 16:e plats bland 47 startande . Distriktsmästare för Blekinge blev Patrik Gunnarsson, OK Vilse 87 med full poäng.

Skribent: Roger Borg
Epost: Adressen Gömd
 

Poängpromenad

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info