Hoppa till sidans innehåll

PreO-tävlingar i Sörmland och Uppland samt DM i Skövde

09 SEP 2019 12:58
Andra halvan av augusti och första helgen i september, var det dubbla PreO-tävlingar varje helg. Klubben var endast representerad av Roger och Sören.
  • Skapad: 09 SEP 2019 12:58

Vingåkers OK arrangerade tävlingar den 24 och 25 augusti, varav den sistnämnda utgjorde fjärde etappen av årets Elitserie o A-cup. Det var 12 år sedan klubben arrangerade en nationell PreO-tävling, så det var verkligen på tiden tyckte många!

Björklinge SOK hade två arrangemang lördagen den 31 augusti, varav den ena var femte och sista etappen på årets Elitserie och A-cup. Stig Gerdtman, Vingåkers OK (som var banläggare helgen innan) totalsegrade i Elitserien och Agne Karlsson, Simlångsdalens IF tog hem årets A-cup. Söndagen den 1 september arrangerade OK Linné sin PreO-tävling vid Siggeforasjön nordväst om Uppsala. Det blev inga nämnvärda framgångar för KOK dessa båda helger.

Årets Öppna dag-DM för BDOF, GOF och VOF hölls lördagen den 7 september i Skövde. Det var Vänersborgs SK som var värd inom Västergötland och följande distriktsmästare korades: Bohuslän Dal – Magnus Danielsson, Kvillebyns SK, Göteborg - William Rex, OK Landehof och Västergötland – Robert Jakobsson, Tidaholm SOK Sisu. Enda KOK-framgången var undertecknads silverplats i DM. På eftermiddagen var det TempO-tävling utan framgångar för KOK.

Närmast följer nordisk landskamp i Landvetter den 5 – 6 oktober.

Skribent: Roger Borg
Epost: Adressen GömdMaila HittaUt


Poängpromenad

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Dämmevägen 13
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info