Hoppa till sidans innehåll

Gul/orange, 11-14 år


De lite större barnen, 11-14 år, tränar tillsammans i gruppen Gul/orange. Eftersom gruppen kan vara ganska stor delar vi ibland upp gruppen på gul och orange nivå.  Här fokuserar vi på de lite svårare moment som krävs för att klara gul orienteringsbana (motsvarande tävlingsklasserna för 11-12-åringar) respektive orange orienteringsbana (motsvarande tävlingsklasserna för 13-14-åringar). Förutom träningsverksamheten arrangerar vi läger, klubbresor och tävlingsresor.

Vi tränar året runt (med undantag för skolloven) på tisdagar och torsdagar. Varje tisdag har vi orienteringsträning i Fontin på tisdagar 18-19:15 (ca). Vintertid kör vi med pannlampa. Efter träningen är det smörgås och saft uppe i klubbstugan för de som har duschat. Passa på att hänga med klubbkompisarna!

Observera att vissa tisdagsträningar samlas vi på annan ort; detta aviseras långt i förväg i kalendern och via mail / SMS.

Sommartid är det också orienteringsträning i skogarna runt om Kungälv på torsdagar med start 18.00. Vintertid har vi istället löpträning på torsdagar 18:30-19:30 med utgångspunkt Övre Fontinskolan, och efterföljande styrketräning / gympa i gymnastiksalen.

För att vara med bör du gå eller ha gått nybörjarkursen.

Ledare: Jan Granäng, Kristin Ekdala, Sara Stiernstedt. Kontakt:This is a mailto link.

Uppdaterad: 24 FEB 2018 08:50 Skribent: Erik Aderstedt
 
Banner_Poängpromenad.pngLär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Eva Nilsson, Arendalsvägen 7
44297 Kode

Besöksadress:
Dämmevägen 13
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0702408433
E-post: styrelsen@kungalvsok...

Se all info