Hoppa till sidans innehåll

GOF söker styrelsemedlemmar och ordförande

28 JAN 2019 09:13
Göteborgs Orienteringsförbund saknar ordförande och styrelsemedlemmar och har skickat ut en förfrågan till klubbarna i distriktet för att kolla intresset. Kungälvs OK saknar representant i GOF, finns det någon i vår klubb som är intresserad?
  • Skapad: 28 JAN 2019 09:13

Göteborgs orienteringsförbund står sedan ett år utan ordförande. Detta är ju inte hållbart på sikt. Kungälvs OK har de senaste åren inte varit representerade i GOFs styrelse vilket noterats inom GOF. Om det finns intresse för styrelsearbete eller ordförandeskap inom GOF, men man samtidigt är osäker på vad det innebär, så har man tagit fram nedan beskrivning av styrelsearbetet i GOF.

GOF har en jätteviktig funktion för att vi ska kunna utöva vår sport och ansvarar för de övergripande frågorna och samordningen mellan distriktets klubbar.

Är du intresserad, hör av dig till undertecknad på This is a mailto link.

Beskrivning av uppdraget som styrelseledamot i Göteborgs Orienteringsförbund 

Uppdragets längd

Varje ledamot väljs in på två år vid årsmötet. Hälften av ledamöterna väljs in år 1 och övriga år 2, dvs ledamöternas uppdrag överlappar varandra i tid. Det skapar kontinuitet i styrelsen och gör att hela styrelsen inte kan bytas ut samtidigt. 

Möten

Följande möten ingår i styrelsearbetet:

  • Styrelsemöten, ca 8st per år
  • Ordförandekonferens, 2st per år
  • Budgetkonferens, 1st per år
  • Årsmöte 

Funktion

Utöver sedvanligt styrelsearbetet så är varje ledamot kontaktperson för en kommitté. Det förenklar och förbättrar kommunikationen med respektive kommitté.

Det finns inte någon formell uppdelning i kassör och sekreterare utan de uppgifterna fördelas mellan ledamöterna som en del i styrelsearbetet.   

Övrigt

GOF hyr in tjänster för bokföring så allt arbete med redovisning, rapportering, löneutbetalningar etc. fungerar mycket bra.

Skribent: Stefan L Johansson
Epost: This is a mailto link

Poängpromenad

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info