Hoppa till sidans innehåll

Hur vill du bidra till föreningens arbete?

2018-10-03 09:15
Kungälvs orienteringsklubb är en ideell idrottsförening och allt arbete som sker i klubben, sker genom styrelsen och kommittéer. På allmänna mötet 6 november väljer vi ni personer i kommittéerna. Vilken vill du bidra till?
  • Uppdaterad: 2018-10-03 09:15

På allmänna mötet den 6/11 väljer vi årligen in personer som hjälper till att driva klubbens arbete framåt i kommittéerna. Det är därför nu dags för kommittéerna att stämma av intresse att fortsätta sitt uppdrag inför 2019. Vi i valberedningen behöver omgående få till oss förändringar, för att kunna göra ett bra jobb med att hitta nya kandidater till de olika uppdragen.

Utan våra kommittéer och uppdrag skulle vi inte kunna fortsätta leverera möjligheter för träningar, tävlingar och allt där omkring. För att arbetet inte skall bli för tungt för några få, behöver vi vara fler som hjälps åt och delar på arbetet.

Vi vill därför uppmuntra dig som går där ute och funderar på hur du kan bidra. Anmäla dig själv som intresserad - kontakta oss i valberedningen IDAG!

Bifogat finns ett dokument ”Arbetsbeskrivningar för Styrelse och Kommitté” där kan du få inspiration och få en bild av vad som görs i olika kommittéer.

Det finns stora som små uppdrag, ungdomar över 16 år är också varmt välkomna att hjälpa till att driva föreningens arbete framåt.

Arbetsbeskrivning för kommittéerna

Vi hörs!, hoppas
Valberedningen

Teres Zachrisson                                   
This is a mailto link
0705-93 20 57
                               

Staffan Asplund
This is a mailto link
0702-57 51 86

Skribent: Valberedningen
Epost: Adressen Gömd

 Nästa poängpromenad är 4 november.

 

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info