Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Härsevattenloppet

21 JUN 2022 15:04
Tisdagen 28 juni är det dags för årets upplaga av Härsevattenloppet. Med gemensam start springer vi runt sjön för att inviga sommaren med bad och grillning efteråt. Ta med något att grilla och egen grill om du har. Samling 18.00.
  • Skapad: 21 JUN 2022 15:04

Kungälvs OK har som tradition att varje år samlas vid Härsvatten och utan karta springa runt sjön på tid, så även i år. Tisdagen 28 juni kl 18.00 samlas vi vid parkeringen och förbereder oss inför gemensam start kl 18.15. Snabbast runt vinner men alla kan delta i sin egen takt.

Traditionsenligt springer vi utan karta runt sjön. Det går stigar längs hela vägen, det enda man behöver tänka på om man är förstagångslöpare att längst bort behöver man vända neråt tillbaka och inte fortsätta framåt mot den sjö man se längre fram. Den sjön heter Måkevatten och det har hänt att någon misstagit den för Härsvatten och börjat springa runt den sjön istället. Springer man medsols ska man börja vara vaksam när man kommer fram till en rejält brant sluttning förstärkt med rep och räcken.

Härsvatten_inför.jpg

Efter loppet kan man svalka sig med ett skönt dopp i sjön för att sedan avsluta kvällen med att grilla. Ta med dig något att lägga på glöden och gärna även en grill ifall du har någon i rimlig storlek.

Välkomna att springa in sommaren vid Härsvatten 28 juni!

Skribent: Olof Björkman
E-post: Adressen Gömd
 
Banner_Poängpromenad.pngLär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Eva Nilsson, Arendalsvägen 7
44297 Kode

Besöksadress:
Dämmevägen 13
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: 0702408433
E-post: styrelsen@kungalvsok...

Se all info