Hoppa till sidans innehåll

Viktigt meddelande från styrelsen

30 OKT 2020 12:34
Igår införde Folkhälsomyndigheten striktare restriktioner på grund av att coronapandemin ökar i omfång igen. Detta påverkar verksamheten i Kungälvs OK med stora ändringar som följd. Läs nyheten för mer info.
  • Skapad: 30 OKT 2020 12:34

Folkhälsomyndigheten skärpte restriktionerna 29 oktober för att minska spridningen av coronaviruset. För idrotten i Västra Götaland gäller det att avstå från att delta på idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare och inte professionella idrottare som har idrotten som yrke eller huvudsaklig sysselsättning.

För att rätta sig efter de nya restriktionerna har Kungälvs OKs styrelse beslutat följande:

  • Alla organiserade träningar för de som är födda 2004 och tidigare pausas tills vidare. Detta innefattar löpträningarna på tisdagar och gymnastiken på torsdagar. Svart/Lila grupp kommer informeras av tränarna angående individuell träning under de kommande tre veckorna.

  • Klubbmästerskapet som skulle avgjorts 7 november vid Bottenstugan ställs in, alternativt skjuts på framtiden om förutsättningarna ändras.

  • Allmänna mötet 11 november i Mimers Hus skjuts upp med ambitionen att det ska genomföras helt digitalt. Nytt datum och tekniska förutsättningar återkommer vi till.

  • Träningar för födda 2005 och senare kvarstår. Det innebär att det även fortsättningsvis kommer erbjudas tisdagsträningar i Fontin för gul/orange grupp samt barngymnastik för åldrarna 6-12 år i Övre Fontinskolans gymnastiksal på torsdagar. Ombyte och duschning sker hemma.

Ovanstående gäller åtminstone till och med 19 november eller så länge inga nya direktiv kommer från Folkhälsomyndigheten.

Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link
  1. Tack för snabb och tydligt information.  Håll avstånd och håll er friska - syns snart.

    (Teres 2020-10-30 kl 19:30) Anmäl

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Dämmevägen 13
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info