Hoppa till sidans innehåll

Kungsbacka TK - Motorcykel och Snöskoter

Välkommen till Kungsbacka Trial Klubb!

Kungsbacka Trial Klubb är en förening som bedriver tränings och tävlingsverksamhet inom sporten trial.
Vi har aktiva 50cc / 80cc / MC förare. 

För allmänna frågor kan du kontakta oss via mail: This is a mailto link

Välkomna till vår SM-tävling nu på lördag (7/5), tänk på att vi har begränsat med parkeringsplatser. Samåk gärna om möjligt. 

För publik har vi ett antal platser reserverade, när det är fullt hänvisar vi till Klovstens Pendelparkering som ligger drygt 1 km mot Centrum. (se karta). Finns möjligheten att cykla eller köra MC är vi tacksamma.

Vi hoppas att flera hittar hit för att delta eller att titta på de duktiga förarna när de kör. Adressen är Gläntans Väg, Kungsbacka.

För att följa tävlingen online kan man se aktuellt resultat på  https://trialresultat.svemo.se . Välj knappen "visa resultat" och därefter knappen "Trial SM, deltävling1".

Inbjudan och tilläggsregler hittas på SVEMO hemsida samt via denna länk.

Tryck här för deltagarlista

Karta pendelparkering

 

Träningsområdet på Sellmans kulle drabbades hårt av den svåra torkan 2018, vi ser nu resultatet, många träd har torkat och är döda, stora grenar och hela träd riskerar att falla. Är olyckan framme befinner sig någon person rakt under när det sker vilket kan orsaka stora skador.

Vi uppmanar alla förare att vara försiktiga och ha koll, undvik träning när det blåser ute då risken att träd eller grenar faller är som störst.

Vi har haft en arbetsdag där vi tog bort en del träd dessutom har vi försökt att innan träning några lördagar ta bort speciellt farliga träd men det räcker inte. Vi kommer att behöva ta till fler arbetsdagar framöver. Vi hoppas då att ni kan hjälpa till. 
Postadress:
Kungsbacka TK - Motorcykel och Snöskoter
Kenneth Strandborg, Övre Kullsviksvägen 5
42935 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.kungsbackatrial...

Se all info