Hoppa till sidans innehåll

Banbokning


Boka bana här!

 

Från och med måndag 19/1 sköter vi alla våra banbokningar med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport med sök av spelpartner, onlinebokning och betalning. (För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du sparat uppgifter på webben först eller har ett digitalt rabattkort på klubben.) 

Känner du andra som vill boka? Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user.

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen. Du kan även betala med digitala klippkort/rabatthäften.

Bokningsregler: Bokning kan ske max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift – ska ske senast 6h innan bokad tid.

För dig med abonnemang: Du kan nu enkelt avboka din tid ifall du inte kan spela! Vi vill verkligen att du gör detta så att andra får chans att komma på banan istället för att den står tom. Som tack för detta får du en speltimme tillgodo ifall någon annan bokar den – det lönar sig alltså att avboka i förväg.

Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på 0300-143 40 så hjälper vi dig.

 

Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

 

Rackethälsningar

 

Kungsbacka Tennisklubb

Uppdaterad: 22 NOV 2016 10:50 Skribent: Patrik Larsson

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Bollore_logistics_CMJN.jpg

pwc_fl_c (1).jpg_farg.jpg

 

 

 

 

 

logo svart   

Dixie_logo_sv.jpg

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

HoB_logo_svart_transparant_01.png

head-small 

temp_klm_logo

 

Epic-Logotype-300x120.png

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info