Hoppa till sidans innehåll

Gym


Kungsbacka TK har ett trevligt gym för dig som vill träna annat än tennis eller varför inte köra lite i samband med din tennis, eller när ditt/dina barn tränar. 

Vi har under 2018 har vi gjort gymmet rymligare, lagt nytt golv, satt in ny belysning och köpt in en hel del nya träningsredskap. 

För att köpa årskort kontaktar ni This is a mailto link Ni kommer att komma in till gymmet med er tagg. För att tända ljuset behöver ni trycka på knappen, när ni kommer in. Gymmet släcks av sig själv efter att ni har lämnat det, då det finns rörelsesensor.

Årskort Vuxen 500kr

Junior 250kr

Medlemskap hos KTK är ett krav för att kunna köpa årskort. Barn under 13 år får inte vistas i gymmet utan vuxnas sällskap.

Vi vill att ni alltid ser till att gymmet är stängt när ni går och att vi ställer tillbaka redskapen så att vi håller ordning och reda i lokalen.

 

Kungsbacka Tennisklubb hoppas att du får stor glädje av din träning på gymmet. 

Uppdaterad: 20 AUG 2018 14:06 Skribent: Patrik Larsson

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info