Hoppa till sidans innehåll

Nordic Premium Group ny partner

06 OKT 2020 10:58
Vi är glada att välkomna Nordic Premium Group som ny partner.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2020 10:58

Nordic Premium Group AB är ett hälsoföretag från Onsala med över 40 års erfarenhet av sport- och näringsnutrition. Vi saluför några av världens främsta och mest kända varumärken inom egenvårdsbranschen.

Vårt största varumärke heter SOLGAR , startades 1947 i USA och har en internationell spridning på över 60 länder världen över och vars främsta signum är kvalitet och säkerhet. Här hittar man allt från aminosyror, örter till produkter för gravida eller barnvitaminer.

Terranova är ett yngre företag med mycket innovativa näringstillskott med fokus på ekologiskt, frystorkat  och veganskt. Här har vi även riktade sportprodukter för den som har höga ambitioner.

Vi jobbar med människor och vårt främsta mål är att få individer att må bättre och prestera sitt bästa i alla lägen. Det gör vi med naturliga och säkra näringstillskott av finaste kvalitet. Med våra produkter ska du känna dig trygg och få det resultat du önskar.

 

Vi kommer att ha en monter utanför cafét på andra våningen där vi har plockat ut ett litet sortiment av bra produkter för oss aktiva. Hela sortimentet hittar ni på våra hemsidor.

 

Vi erbjuder alla KTK:s medlemmar 10% rabatt med koden ”mertennis” och samtidigt skänker vi även 10% tillbaka till klubbens ungdomsverksamhet.

 

Läs mer om våra varumärken och om oss:

www.solgar.se

https://terranova-nutrition.se/

www.nordicpremium.com

 

Vi ser fram emot ett spännande år i hallen.

 

Frida Götander,

Partner

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

logo svart   

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info