Hoppa till sidans innehåll

Uppstart VT2021

05 JAN 2021 11:39
God fortsättning på det nya året! Hoppas att ni alla har haft en bra jul och nyår.

Vi översänder information inför kommande termin. Det är viktigt att ni tar del av hela brevet då det innehåller viktig information gällande vårterminen.
  • Skapad: 05 JAN 2021 11:39

Som vi har kommunicerat ut tidigare startar vi upp all träning igen from den 7/1. Det ska bli roligt att få se alla på banan igen. Men detta måste ske på ett smittsäkert sätt och det ställer krav på samtliga som besöker hallen för träning.

Vi kommer inte att korta ner passen på träningarna som vi har kommunicerat ut tidigare utan istället jobba med flödet av personer in och ut från hallen i samband med start- och avslut av träningspassen.

From terminsstarten den 7/1 gäller nedan.

  • Spelarna kommer omklädda till träningarna.
  • All hämtning och lämning sker utanför Effectahallen. Här görs inga undantag.
  • Använda fler utgångar. Ingång till bana A-C sker via dörren vid bana A. Efter spel lämnar utövarna banorna via dörren vid bollrummet. Dvs inga spelare ska mötas i korridoren eller i entren. Måndag till fredag kommer grinden vid airdomen att vara öppen för att de som spelar på bana D och E (även bana C) ska använda denna entrè både som ingång och utgång. Man går alltså mellan tennishallen och skolan för att sedan ta höger vid grusbanorna. Grinden är öppen till 19.30 på kvällarna.
  • Ingen uppvärmning sker i korridoren innan träning.
  • Alla ombeds sprita händerna innan träning.
  • Tränarna kommer att utforma träningen så att man under hela passet kan hålla avstånd. Vid pauser eller samlingar sprider man ut deltagarna.
  • Omklädningsrum är fortsatt stängda.
  • Gymmet är fortsatt stängt.
  • Beträffande korpen (damer/herrar), damdubbelserien och veterandubbeln är deras serier pausade tills rekommendationer ändras.

Observera att det är ordinarie träningstider som gäller from 7/1. Är man osäker på vilken tid man hade kontaktar ni This is a mailto link

Vi räknar med att samtliga tar ett stort eget ansvar gällande sin träning så att den sker på ett smittsäkert sätt. Vi vill även påminna er om att det är mycket viktigt att ni meddelar undertecknad om ni testas positivt för Covid-19.

Tillsammans hjälps vi åt, tack för er medverkan i att vi kan träna på ett säkert sätt.

 

Hälsningar

Styrelsen & Patrik Larsson, klubbchef

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

logo svart   

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info