Hoppa till sidans innehåll

Är du intresserad av att hjälpa till att utveckla föreningen?

08 APR 2019 14:19
Inför kommande årsmöte arbetar valberedningen med att få fram lämpliga personer som kan bidra i styrelsearbetet.
  • Skapad: 08 APR 2019 14:19

Valberedningen har nu startat upp årets arbete. Det finns en plats som suppleant ledig och vi letar efter dig som känner att det vore spännande med att vara en del av styrelsen. Vi arbetar brett och i dialog med personal och sittande styrelse för att finna ett gott gäng som tillsammans kan hjälpa föreningen framåt.

Och det är just ett gott samarbete inom styrelse och med personal som har varit kännetecknande för de senaste åren där styrelse och personal fördelat uppgifterna brett för att arbetet skall bli lite enklare och lite roligare. Du som är ny i föreningen kan i styrelsen också snabbt få ett brett nätverk.

KTK är som förening också mycket välskött med ett gott överskott som återinvesterats i tillbaka i verksamheten. Det är tämligen unikt att en idrottsförening är så välskött och våra samarbetspartner blir ofta imponerade av hur föreningen drivs! Detta har gjort att det har varit väsentligen enklare för föreningen att ta beslut om positiva investeringar och liknande som kanske annars aldrig hade blivit av. KTK har 4 st. heltidsanställda tränare + timtränare och en person som sköter ekonomi/adm. mm på deltid. Föreningen har en stor bredd med såväl barn/ungdomar och seniorer/veteraner som är aktiva i olika serier samt tävlingar. Idag drygt 900 medlemmar.

Föreningen firade 100 års jubileum 2017 så vill du fortsätta utveckla en anrik förening, så häng med nu! Olika framtidsplaner är också väldigt aktuella! Är det någon förening som man skulle vilja vara delaktig i så borde det vara KTK. Vi välkomnar alla att ta kontakt med någon av oss i valberedningen så berättar vi gärna lite mer. Att alla är välkomna är viktigt för att kunna få en bred representation från medlemmarna! Hör av dig!

 

Hälsar

Valberedningen genom

Patrik Gustavsson

0703-100202

Fredrik Hedelin

0733-185666

Johanna Vonasek-Haraldsson

0709-950595

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info