Hoppa till sidans innehåll

God Jul & Gott Nytt År!

23 DEC 2019 18:10
En julhälsning till alla medlemmar!
  • Skapad: 23 DEC 2019 18:10

God Jul & Gott Nytt År!

Ytterligare ett år har snart gått och vi har ett enormt roligt och intensivt år bakom oss. Vi fortsätter att växa och ser fram mot ett spännande 2020.

Arbetet med den nya hallen pågår som planerat genom hallgruppen och vi är redo att gå in med bygglovsansökan under januari. Det kommer att hållas ett informationsmöte gällande den nya anläggningen i Björkris den 13/1 kl.18.00. Mötet hålls i Björkrisskolan matsal. Där är alla som är intresserade av projektet välkomna att komma.

https://www.kungsbacka.se/Archive/Regular-News/2019/12/informationsmote-om-tennishall-och-vard--och-omsorgsboende-i-bjorkris/

Under året har vi genomfört våra populära tävlingar PwC Double Open och Case Open. Extra roligt är att vi haft stort deltagarantal från vår klubb.

I höstas genomförde vi familjedagen för första gången där vi hade ett dubbel- arrangemang med hemmamatch för både dam- & herrlaget. I anslutning till matcherna kunde man prova racketar, spela minitennis och vara med på servetävling. Under familjedagen hade även vår maskotpremiär, något som uppskattades av våra minsta medlemmar.

Våra serielag har varit igång under hösten och gjort bra ifrån sig. Damlaget slutade på andra plats i division två och herrlaget vann division två och spelar i division ett nästa år.

Damlaget tog även en uppmärksammad bronspeng i Lag-SM ute i somras. Stort grattis!

KTK Business Club som är vårt företagsnätverk fortsätter att växa och det är närmare 40 företag som är med och stöttar vår verksamhet. Vi spelar tennis med våra partners under våra frukost- & lunchtennisar. Under höstens träffar med idrottsnätverket har vi haft intressant idrottsprofiler som Johan Edfors, Tobias Hysen och Fanny Sunesson på besök.

Under hösten genomfördes för andra året i rad en medlemsresa till Nerja i samarbete med Johanna Vonasek på Emajsi. En fantastisk resa som för andra året i rad var fullbokad. Resan för nästa år håller redan på att fyllas, läs mer på www.ktk.nu om ni är intresserade att åka med.

Vi har klubbmästerskapen 2020 direkt i början av året då det går av stapeln den 2-6/1. KM 2020 har hela 158 deltagare anmälda vilket är nytt rekord och vi ser fram mot roliga och spännande dagar i Effectahallen.

Stort tack till alla medlemmar och grymma medarbetare för 2019. Nu ser vi fram mot ett roligt 2020 tillsammans.

God Jul och Gott Nytt År!

Hälsningar

Patrik Larsson

Klubbchef

Kungsbacka TK

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info