Hoppa till sidans innehåll

Nya nationella råd och uppstart den 7/1 för samtliga

14 DEC 2020 11:43
  • Uppdaterad: 14 DEC 2020 11:43

Vi har tagit till oss de nya nationella råden som börjar att gälla from idag. Med anledning av de nya nationella råden startar vi upp all träningsverksamhet from den 7/1 så länge det inte kommer andra besked. Det ser vi verkligen fram emot och det ska bli roligt att få se alla på banan igen. Dock så är det oerhört viktigt att vi säkerställer att vi gör det på ett säkert sätt med anledning av Covid-19.

From terminsstarten den 7/1 gäller nedan,

  • Spelarna kommer omklädda till träningarna.
  • Vi kortar ner träningarna med 10 min för att inte möta de kommande grupperna i entrén.Tex 16.00-16.50, vara ute från hallen senast 16.55. Dvs man lämnar hallen direkt efter avslutad träning. Nästa lektion startar 17.00 och de kommande spelarna får inte komma in i hallen före 16.55.
  • Använda fler utgångar under vissa dagar.
  • Ingen uppvärmning sker i korridoren innan träning.
  • Alla ombeds sprita händerna innan träning.
  • Tränarna kommer att utforma träningen så att man under hela passet kan hålla avstånd. Vid pauser eller samlingar sprider man ut deltagarna.
  • Omklädningsrum är fortsatt stängda.
  • Gymmet är fortsatt stängt.
  • Beträffande korpen (damer/herrar), damdubbelserien och veterandubbeln är deras serier pausade tills rekommendationer ändras.

Men precis som vi kommunicerade ut den 24/11 har vi fattat beslut om att inte bedriva träning för de som är födda 2004 eller tidigare under resten av terminen. Detta beslut fattades dels baserat på regionens dåvarande rekommendationer men också med tanke på kommande julfirande då vi vill vara extra försiktiga innan ni eventuellt träffar släkt/vänner.

Vi kommer att ta fram förslag till samtliga deltagare i vår vuxentennis som har påverkats så ni till viss del får alternativ aktivitet längre fram. För de äldre juniorer som har påverkats kommer det även att arrangeras olika former av extraträning under vårterminen. Vi ser inte i nuläget att återbetalning kommer att ske på höstens fakturor utan fokus är att få ett så kort uppehåll som möjligt men att samtidigt minimera smittspridning för att sedan erbjuda utökade aktiviteter när situationen förbättrats. Vi är en stor förening så det är viktigt att förstå att vi alla påverkas på olika sätt av pandemin och att vi måste ställa upp för varandra och ta såväl individuellt som kollektivt ansvar.

Tillsammans hjälps vi åt, stort tack från oss i verksamheten och styrelsen!

 

Hälsningar

Styrelsen & Patrik Larsson, klubbchef

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

logo svart   

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info