Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande gällande bygglov för airdome

29 OKT 2018 23:46
Klubben har viktig och glädjande information att dela med sig av.
  • Skapad: 29 OKT 2018 23:46

Pressmeddelande gällande bygglov för airdome

I torsdags kom domen från mark- och miljödomstolen gällande bygglov på vår airdome. Mark- och miljödomstolen ändrar Länsstyrelsens beslut i vår favör, vilket ger oss rätt till gällande bygglov fram till 2022-04-10 och airdomen får därmed stå kvar!

Kungsbacka TK är naturligtvis väldigt glada då vi med detta beslut kan fortsätta, att i samma omfattning som nu, möta det stora intresset som finns för tennis tills en ny och större anläggning är etablerad.

Nu är det oerhört viktigt att vi håller tempo i planerna på en omlokalisering till Gräskärr som kommunen har initierat och som ligger till grund för att vi har vunnit detta domslut. Ambitionen är att en ny anläggning skall står klar i god tid före våren 2022 då vårt bygglov på airdomen definitivt går ut. Vårt mål är att gemensamt med kommunen presentera de första alternativen till en framtida anläggning redan nästa år.

Vi i styrelsen och verksamheten vill passa på att tacka vår samarbetspartner Advokaterna i Väst för det arbetet de har lagt ner i att hjälpa oss driva den legala processen, stort tack.

 

Styrelsen och klubbledningen

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

   

 

logo svart  

 

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0300-14340, 0300-77476
E-post: This is a mailto link

Se all info