Hoppa till sidans innehåll

Staffan går vidare

09 JAN 2020 14:21
Vår omtyckta och duktiga tränare Staffan Falkenström har valt att gå vidare till sommaren.
  • Skapad: 09 JAN 2020 14:21

Livet blir ibland inte som man tänkt sig

Hösten 2017 gjorde jag själv en nystart i KTK efter 5 års frånvaro. Jag visste vilken kärlek klubben skulle ge mig eftersom jag upplevt det en gång förut.

När min familj tog beslutet att flytta mot Kungsbacka var ambitionen det skulle vara långsiktigt och att våra barn skulle växa upp här.

Som man alltid lär av livet så vet man att för och nackdelar finns i alla beslut som tas under en livslängd.

Min kära Johanna har kämpat tappert med att komma anpassa sig till livet i Kungsbacka, men haft en stor sorg kring att inte ha sina närmaste vänner och familj nära tillhands i Lidköping. Jag har också saknat min närmaste kompiskrets, men har samtidigt älskat varje minut av min tillvaro i tennishallen som gett mig så mycket.

Jag har också haft turen att haft folk runt mig i föreningen som uppskattar att jag är lite flängig och rastlös kring min syn på hur vi ska få tennis att glöda och inte bara något man går till.

Man kan inte vara älskad av alla, men jag tror och hoppas att jag har majoritet på min sida.

Min förhoppning är att jobba på fullt ut hela vårterminen om inget oförutsägbart skulle inträffa, efter det så står det lite i stjärnorna om jag har möjlighet samt att klubben i så fall skulle vara intresserade av mina tjänster i en mindre skala.

Fram till dess kommer jag att fortsätta älska tillvaron med alla medlemmar och arbetskollegor som hela tiden får mig att utvecklas både som ledare, och inte minst som människa.

Med eller utan min närvaro så ligger en ljus framtid runt hörnet för KTK som förening med ny hall samt fantastiska visioner om hur man ska utvecklas och skapa en ännu mer attraktiv mötesplats för alla människor i olika åldrar.

Att klubbens visioner ligger så nära mina personliga värderingar tror jag är den absolut viktigaste pusselbiten till att jag brinner och är motiverad för varje ny arbetsdag.

Några ord att ta till sig:

Att ge allt man kan för att känna utveckling i sin egen tennis med stolthet, vinst eller förlust kan man aldrig styra över och det får inte vara en bidragande sak till att ungdomar fortsätter eller slutar med sin tennis.

Här vilar ett stort ansvar för alla vuxna, tränare som föräldrar att höja spelarnas prestation och inte framkalla ångest genom att alltid peka på resultat.

Detta blir mina avslutande ledord😊

Staffan

 

Ett par rader från styrelsen.

Hej alla medlemmar i KTK!

Vi vill från styrelsens sida kommentera Staffans besked att gå vidare i livet med att vi naturligtvis har full förståelse för familjens situation, att vi är mycket tacksamma för den tid klubben har fått med honom och att han alltid är välkommen tillbaka. Vi kommer nu påbörja arbetet med att hitta någon som kan fylla Staffans skor till höstterminen. Det kommer inte bli lätt (vi är ju bortskämda nu) men vi skall göra allt vi kan för att bibehålla kvalité och energi i träningar och verksamheten på den nivå vi har idag. Vi är, som Staffan skriver, övertygade om att vi har alla förutsättningar att fortsätta utveckla en fantastisk förening och hoppas detta kan locka duktiga tränare till verksamheten även framöver.

 

Ta vara på tiden vi har kvar med Staffan och hans energi under vårterminen. Till Dig Staffan säger vi stort lycka till med framtiden och tack för det du gett oss hittills!

 

Fredrik Marthinsen - Ordförande

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info