Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart 27/8

24 AUG 2020 15:02
Nu på torsdag startar terminen för både tennisskolan och vuxenträningen.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2020 15:02

Ny tränare på plats.

Vår nya tränare Philip Cassel har säkert en del av er redan stött på. Han på började sin tjänst hos oss den 10/8 och har kommit in bra i gruppen. Presentation hittar ni nedan.

Corona

Vi fortsätter att uppmana samtliga att stanna hemma vid minsta symptom.

Vi kommer även att fortsätta med att endast utövare är välkomna i hallen fram till den 4/10 om inget annat kommuniceras ut. Det fungerade jättebra i våras, vilket vi är glada för och vi hoppas att det respekteras lika bra även nu efter sommaren. Vi fortsätter med lämning och hämtning av barn utanför entrén.

För våra yngsta barn som börjar på onsdagar kl.16.00 tillåter vi en förälder/barn om det behövs. Känner sig barnen trygga tidigt och kan vara ensamma så uppmanar vi att lämna och hämta utanför entrén då vi försöker hålla nere antalet personer i hallen samtidigt.

Dagar då det ej är träning

Träningen startar den 27/8 och pågår fram till den 20/12.

Det är ej träning under

  • v.44 (höstlov)
  • 12-15/11 & 19-22/11 (Case Open)
  • 25/11 (Div 1 match KTK herrar-Varbergs TK)

(Dessa tillfällen är borttagna på utskickade fakturor).

KTK kläder beställs direkt via vår webshop i samarbete med Broderiet.

Fler och fler kommer i våra klubbkläder till träningar och matcher och det är vi glada för. Det bygger en härlig klubbkänsla. Titta gärna in på www.ktk.nu och gör er beställning.

Presentation av Philip Cassel hittar ni nedan.

Tjena KTK

För er som inte har hunnit hälsa på mig så heter jag Philip Cassel. Jag är 28 år, har för några veckor sedan flyttat hit till Kungsbacka med min sambo Linn och vår hund Yoda. Jag har tidigare varit tränare och klubbchef I Söndrums TK nere i Halmstad. Där jag även pluggade idrottsvetenskap med inriktning idrottspsykologi under 3 år.

Kort om mig:

Jag älskar tennis, golf och egentligen all typ av träning. Försöker att vara med och spela så mycket som jag hinner samt lyfta några kilo I gymmet. Ska man göra mig riktigt glad så kommer man gärna med en Liverpooltröja och ge mig en high-five(kanske inte high-fiven I dessa tider). Jag lever efter att alla ska kunna lära sig att spela tennis. Glädje och energi på banan är något som jag alltid försöker att eftersträva. Gemenskap på och utanför banan är något som jag tycker är otroligt viktigt, då jag redan har kännt att detta finns I klubben.

Jag tycker att det ska bli otroligt kul att dra igång terminen och är riktigt taggad för att lära känna alla här I klubben. Kom gärna fram och byt några ord med mig då det är svårt att sälja in sig såhär på skrift J

mvh

Philip

 

Varmt välkomna till en ny termin hälsar personalen!

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info