Hoppa till sidans innehåll

Trivseldubbeln 2019 färdigspelad

29 MAR 2019 09:33
Tredje upplagan av Trivseldubbeln lockade rekordmånga deltagare. Syftet med kvällen är just att föra samman spelare från olika sektioner, unga som gamla, tjejer och killar.
  • Skapad: 29 MAR 2019 09:33

Detta tredje år lockade vi 36 deltagare vilket är rekord hittills. Yngsta deltagaren var detta år 12 år gammal och vi har därmed ett åldersspann på ca 50 år vilket är mycket roligt. Kvällen inleddes med en uppskattad middag från Matverket och därefter går vi tillsammans genom upplägget som innebär att alla spelar minst tre matcher, samtliga med olika både med och motspelare. Även om det i huvudsak är en trivselturnering så är det trots allt en tävling och vi räknar antalet vunna matcher samt gamekvot för att skilja de fyra spelare åt som alla var obesegrade. Segrade gjorde Johan Lindvall, före sin 13 årige son Alvin Lindvall och på bronsplats kom Sofia Larsson. Just utanför pallen men obesgrad för kvällen och därmed ett hedersomnämnde till Mattias Sjöstrand.

Vi tackar alla deltagare för en härlig kväll och snyggt spel.

/Mattias och Håkan

Vi från KTKs sida tackar Mattias och Håkan för sitt engagemang och sitt gedigna arbete med Trivseldubbeln! 

 

  

 

Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info