Hoppa till sidans innehåll

Tennisskolan


Tennisskola: Träningen bedrivs med 4-6 barn per bana/ tränare. Beroende på ålder och nivå sker träningen på anpassad storlek på banan och med anpassad boll. Eleven har själv möjlighet att träna i vår tennisskola upp till 18 års -ålder, beroende på ambition. Det ges möjlighet att träna 1-2 tim/veckan.

Målsättning: Ge eleverna en grundläggande slagteknisk tennisutbildning. Vi lär oss också mycket om rörelsemönster, regler, taktik och poängspel. Genom uppmuntran få så många som möjligt att upptäcka matchmomentet.


 

Tennisskolan är den största av alla verksamheter i Kungsbacka Tennisklubb. Närmare 200 barn och ungdomar tränar i tennisskolan varje vecka. Beroende på ambition ger vi våra elever förutsättningar för att även börja tävla. 

Aktiviteter: Klubbutbyten, tenniscamp, KM, organiserade aktiviteter i klubbens regi.


Spontanspel mellan klubbens juniorer

Ni som tränar i vår juniorverksamhet har möjlighet att boka bana två timmar innan och spela gratis med annan junior i föreningen. Dvs gratisspel gäller endast när en junior spelar med en annan junior. Syftet är att stimulera den spontana spelglädje barnen och ungdomarna själva skapar när de är tillsammans (utan tränare) på banan.

Bokning som sker tidigare än två timmar innan kostar 135kr/h oavsett om det är A-tid eller B-tid. Spel med förälder kostar 135kr/h även om man bokar inom tvåtimmarsregeln. 

Uppdaterad: 17 APR 2018 14:31 Skribent: Patrik Larsson

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Bollore_logistics_CMJN.jpg

pwc_fl_c (1).jpg_farg.jpg

 

 

 

 

 

logo svart   

Dixie_logo_sv.jpg

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

HoB_logo_svart_transparant_01.png

head-small 

temp_klm_logo

 

Epic-Logotype-300x120.png

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info